Diseară, la 21:45, un pensionar face un adevărat spectacol al cuvintelor, la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru

Diseară, la 21:45, un pensionar face un adevărat spectacol al cuvintelor, la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru
Diseară, la 21:45, un pensionar face un adevărat spectacol al cuvintelor, la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru

Începând de astăzi, emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” intră mai devreme în casele românilor! De la 21:45, în fiecare luni și marți, pasionații de jocuri de vocabular își pot testa abilitățile în fața micului ecran, alături de concurenții din platoul celui mai iubit quiz show.

În ediția de astăzi, imediat după serialul turcesc "O dragoste", cinci concurenți intră în fascinantul joc al cuvintelor." Un singur concurent ia banii, cel care are mintea cea mai ageră!", spune Dan Negru înainte de a da startul jocului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

" Fiți atenți, aici, cum le dă! Nici măcar nu cere litere!", exclamă Dan Negru, impresionat, în timp ce îi strânge mâna concurentului.

Nu ratați această ediție captivantă și antrenantă a "Jocului cuvintelor", diseară, la ora 21:45, pe Kanal D. Fiecare episod este o ocazie pentru telespectatori de a- și îmbunătăți abilitățile lingvistice, alături de Dan Negru și de concurenți care stăpânesc limba română.Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. La noi era o familie tradițională. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies