Din aceasta seara, Sirile Kanal D emit dintr-un platou nou, conceput la cele mai exigente standarde tehnice!


Simona Patruleasa: „Am emotii si sunt incantata ca le putem oferi telespectatorilor nostri o experienta extraordinara”.

Incepand de astazi, de la 19:00, Stirile Kanal D vor transmite cele mai relevante informatii de pe agenda publica dintr-un studio nou-nout, conceput la cele mai inalte standarde tehnice, in acord cu cele mai proaspete trenduri in televiziune. 

Pe o suprafata de 200 de mp, cu un perete video de 50 mp, cu tehnologie LED si un pachet grafic complex si dinamic, stirile Kanal D devin un adevarat spectacol al informatiei si o experienta vizuala completa pentru telespectatorii de pretutindeni!  Cum arata noul platou, dar si o serie de surprize legate de continutul stirilor veti afla urmarind astazi, de la ora 19:00, Stirile Kanal D!

„Din aceasta seara voi prezenta stirile dintr-un studio pe care abia astept sa il descopere si cei care ne privesc zi de zi, din fata micilor ecrane. Am emotii si sunt incantata ca putem sa le oferim telespectatorilor nostri o experienta extraordinara. Am asistat, din culise, la construirea noului platou, l-am vazut intr-o prima faza doar imbracat in tencuiala, cu muncitorii forfotind de colo-colo. Apoi am vazut etapele ridicarii lui si acum sunt uimita de rezultatul final. Arata exceptional! ”, spune Simona Patruleasa, prezentatoarea principalului grupaj informativ al zilei, de luni pana vineri, de la 19:00.  

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fanii Puterea Dragostei sunt in alertă! Livian și Bianca au fugit de la hotel, după scandalul despre videochat? „Și-au luat bagajele și au plecat. Staff-ul nu îi găsește”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri