Dieta Oshawa! Te scapa de 7 kilograme in 10 zile


Regimul Oshawa este atat o cura de slabire eficienta, dar si o dieta care ajuta la detoxifierea organismului.

Regimul Oshawa este atat o cura de slabire eficienta, dar ai o dieta care ajuta la detoxifierea organismului. Specialiatii in nutritie sustin ca persoanele care urmeaza regimul Oshawa pot slabi pana la 7 kilograme in cele 10 zile de dieta. Numele regimului Oshawa vine de la inventatorul sau, medicul japonez George Oshawa, fondatorul macrobioticii.

Cum se tine


Expertii avertizeaza ca aceasta cura de slabire este severa, iar persoanele care urmeaza regimul Oshawa trebuie sa cunoasca atat avantajele, cat ai dezavantajele acestei cure de slabire.

Nutritioniatii mentioneaza ca dieta Oshawa presupune ca in cele 10 zile de regim sa se manance doar cereale. Atentie, insa, nu orice tip de cereale. In regimul Oshawa sunt permise cerealele de orez, grau, mei ai hriaca. Mai mult, pentru ca efectul sa fie cel scontat este indicat ca 90% din consumul zilnic sa fie mancare, iar restul de 10% sa fie lichide.

Ai la capitolul lichide aceasta cura de slabire are reguli extrem de stricte. Apa plata sau de izvor sunt singurele bauturi acceptate. Bauturile racoritoare, fresh-urile, cafeaua ai chiar ceaiul sunt interzise pe toata perioada de dieta.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Atenție, români! Marea Britanie se pregătește de urgie. Coronavirus e mic copil

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri