Diana Dumitrescu, probleme de sanatate din cauza stresului si epuizarii: ”Am lesinat si am ajuns la spital. Am fost inconstienta 20 de minute”

Diana Dumitrescu, probleme de sanatate din cauza stresului si epuizarii: ”Am lesinat si am ajuns la spital. Am fost inconstienta 20 de minute”
Diana Dumitrescu, probleme de sanatate din cauza stresului si epuizarii: ”Am lesinat si am ajuns la spital. Am fost inconstienta 20 de minute”

Actrita Diana Dumitrescu si-a amintit recent de o perioada tulbure din cariera sa, cand din cauza programului de lucru greu de lucru, a stresului si a oboselii, organismul sau a cedat si a ajuns la spital.

 

Devenita celebra datorita rolurilor principale pe care le-a intrepretat, in urma cu cativa ani, in telenovelele romanesti de succes, Diana Dumitrescu se bucura astazi de o notorietate de invidiat. 

 

 

 

Ca sa ajunga insa in acest punct, actrita a trebuit sa munceasca din greu, zeci de ore pe zi, 7 zile din 7 si, sa faca fata cu brio tuturor proiectelor si angajamentelor pe care si le lua.

Prezenta zilele trecute la un eveniment monden, Diana Dumitrescu a marturisit ca atunci, la vremea respectiva, a avut parte de un episod nefericit in urma caruia a invatat sa isi asculte corpul si sa fie atenta la semnele pe care acesta i le transmite cand este suprasolicitat.

“Am suferit de migrene acum foarte multi ani, cand lucram foarte mult si foarte intens. Atunci am avut o perioada foarte lunga in care am avut migrene, pe care le-am tratat intre timp.

Am facut reflex terapie imbinata cu medicamentatie data de doctori specialisti. Da, am lesinat. Am fost inconstienta 20 de minute din cauza migrenelor. Nu eram la filmari, ci la o sedinta foto pentru filmari. Am ajuns la spital. Aveam dureri de cap acute, cu sensibilitate la lumina. Si acum mai am, dar foarte rar. Mi se intampla cand sunt foarte stresata, muncesc foarte mult si sunt obosita insa, sunt lucruri care se pot trata.
Am invatat in cei 15 ani de munca pe care ii am, ca cea mai importanta este sanatatea. De atunci incerc sa mentin un echilibru in organism, in tot efortul fizic si psihic pe care il fac, cu grija fata de mine, fata de sufletul si corpul meu. Astazi, fac tot ceea ce pot ca sa-mi mentin echilibrul”
, a declarat Diana Dumitrescu pentru WOWbiz.ro.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Diana Dumitrescu a fost ceruta de nevasta: "Nu ma marit, mai stau putin"- Actrita a recunoscut ca e o iubita dificila: "Sunt o fiara, sunt geloasa, fac urat"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Diana Dumitrescu inca nu si-a revenit dupa moartea tatalui ei: "Din păcate, l-am pierdut"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies