Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme cand a intrat in concurs. Vezi cat a slabit sportiva in aproape trei luni.

Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme cand a intrat in concurs.  Vezi cat a slabit sportiva in aproape trei luni.
Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme cand a intrat in concurs. Vezi cat a slabit sportiva in aproape trei luni.

Diana Belbita de la Exatlon este o concurenta foarte buna care face parte din echipa “Faimosii”.

 

Diana Belbita de la Exatlon este una dintre cele mai puternice, ambitioase si dedicate concurente din concurs. Am putea spune ca tanara face parte din elita favoritilor la titlul de campion, mama ei povestind ca inca de la o varsta frageda luptatoarea nu suporta sa se claseze pe locul doi.

Are mentalitate de invingatoare, iar pe parcursul competitiei-fenomen care a cucerit Romania, tanara a demonstrat ca are calitati de invingatoare.

 

 

Protagonista noastra are o forta fizica de invidiat in ciuda faptului ca pare mai fragila decat era cand a intrat in concurs. Si nu pentru ca nu ar mai avea energie ci pentru ca, la fel ca restul concurentilor, a slabit in aproape trei luni de efort fizic si alimentatie putina.

Cand a ajuns in Republica Dominicana, Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme, iar acum indragita luptatoare MMA a ajuns la 64.

Sportiva arata foarte bine, s-a adaptat perfect la conditiile de stres si da semne ca este din ce in ce mai determinata.Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Motivul pentru care Diana Belbita s-a ingrasat la Exatlon! Cine a vorbit despre kilogramele ei

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme cand a intrat in concurs. Vezi cat a slabit sportiva in aproape trei luni

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies