Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme cand a intrat in concurs. Vezi cat a slabit sportiva in aproape trei luni.

Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme cand a intrat in concurs.  Vezi cat a slabit sportiva in aproape trei luni.
Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme cand a intrat in concurs. Vezi cat a slabit sportiva in aproape trei luni.

Diana Belbita de la Exatlon este o concurenta foarte buna care face parte din echipa “Faimosii”.

 

Diana Belbita de la Exatlon este una dintre cele mai puternice, ambitioase si dedicate concurente din concurs. Am putea spune ca tanara face parte din elita favoritilor la titlul de campion, mama ei povestind ca inca de la o varsta frageda luptatoarea nu suporta sa se claseze pe locul doi.

Are mentalitate de invingatoare, iar pe parcursul competitiei-fenomen care a cucerit Romania, tanara a demonstrat ca are calitati de invingatoare.

 

 

Protagonista noastra are o forta fizica de invidiat in ciuda faptului ca pare mai fragila decat era cand a intrat in concurs. Si nu pentru ca nu ar mai avea energie ci pentru ca, la fel ca restul concurentilor, a slabit in aproape trei luni de efort fizic si alimentatie putina.

Cand a ajuns in Republica Dominicana, Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme, iar acum indragita luptatoare MMA a ajuns la 64.

Sportiva arata foarte bine, s-a adaptat perfect la conditiile de stres si da semne ca este din ce in ce mai determinata.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Motivul pentru care Diana Belbita s-a ingrasat la Exatlon! Cine a vorbit despre kilogramele ei

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme cand a intrat in concurs. Vezi cat a slabit sportiva in aproape trei luni

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies