Dezvăluirile cumplite ale fiicei lui George Floyd, bărbatul ucis în America: „Aud numele tatălui meu menționat peste tot”


Ce au dezvăluit soția și fiica lui George Floyd, bărbatul care a scos din case zeci de mii de persoane, după ce a fost brutalizat de polițiști.


In articol:

  Într-un interviu acordat „Good Morning America”, fiica lui George Floyd a vorbit pentru prima dată despre tatăl său și a spus că vrea ca oamenii să știe „cât de dor îi este de el”.

  Washington, soția lui George Floyd, l-a descris pe acesta ca pe un tată care a făcut totul pentru ca fiica lui să aibă un trai fără griji.

  „El doar a vrut ca ea să aibă tot ce este mai bun”, a spus Roxie Washington. „Ne-am chinuit așa că a făcut ceea ce trebuia să facă ca om și a trebuit să vină aici [la Minneapolis] pentru a lucra”, a spus femeia cu ochii în lacrimi pentru abcnews.go.com.

  Washington a primit veștile devastatoare despre moartea lui Floyd de la nepoata ei, iar un prieten apropiat al lui Floyd avea să-l confirme mai târziu.

  „Am privit doar o clipă”, a spus Roxie Washington despre videoclipul care a arătat moartea lui Floyd. „Nu-mi venea să cred că cineva era pe el așa. Și atunci, în acel moment, pentru că l-am iubit atât de mult, am vrut să-l ajut sau aș să fi fost acolo să-l ajut. Și l-am auzit doar implorându-l pentru viața lui ”.

  Citeste si: Autopsie oficială - George Floyd, testat pozitiv pentru Covid-19

  Fiica bărbatului, Gianna, în vârstă de 6 ani,  este devastată după ce a aflat că tatăl său și-a pierdut viața într-un mod atât de grav. Pierderea lui Floyd este greu de discutat pentru Washington, în special cu fiica lor. Dar s-a confruntat cu acea conversație când Gianna știa că ceva nu era în regulă.

  Dezvăluirile cumplite ale fiicei lui George Floyd, bărbatul ucis în America
  Dezvăluirile cumplite ale fiicei lui George Floyd, bărbatul ucis în America

  „Am închis ușa ca să pot urmări știrile. Am intrat în cameră și i-am spus «Gianna, de ce ai deschis ușa?» Ea a spus că «se întâmplă ceva cu familia mea», a declarat Washington pentru ABC News . «Aud numele tatălui meu menționat peste tot».”, a mai spus femeia.

  Citeste si: Raed Arafat, declarație dură: „Încep atacurile și mârșăviile. Nimeni nu ne garantează că valul nu se va repeta”

  Washington spune că încă nu a găsit cuvintele pentru a explica fiicei decesul celei mai iubite persoane. Fiica lui George Floyd știe doar că că tatăl ei a murit pentru că a rămas fără aer.

   

  „Nu știe ce s-a întâmplat. I-am spus că tata a murit pentru că nu putea respira ”, a spus Washington.

  Gianna și-a împărtășit cu mândrie visul în timpul interviului „GMA”.

  „Știu ce vreau să fiu când voi crește”, a strigat Gianna. „Să fiu doctor. Deci pot ajuta oamenii. ”


  Citește și:

  Raed Arafat, declarație dură: „Încep atacurile și mârșăviile. Nimeni nu ne garantează că valul nu se va repeta”

  Toți românii trebuie să știe asta. Se va întâmpla în următoarea perioadă. Ministerul Sănătății a dat Ordinul.

  WI-FI gratuit în toată România! Zeci de orașe vor avea acces la internet gratis în spațiile publice

  Horoscop zilnic marți, 20 octombrie 2020! Află ce zodie ar trebui să încheie o relaţie care nu-i mai aduce fericire!

  Mădălina și George de la Puterea Dragostei, la un pas să formeze un cuplu! Au, totuşi, câteva reţineri: "Dacă îmi ascult doar sufletul..."

  Clipul zilei pe KFETELE.RO

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Pentru tine

  Maria Ghiorghiu, profeţie cutremurătoare: "Să ne confruntăm cu o foamete la nivel mondial"

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Pentru tine
  Parteneri