Dezvăluiri incredibile ale Jaguarului la un an de la Exatlon! De ce a fost în stare pentru o bomboană! ”I-am scos-o din gura unui localnic și am spălat-o! Eram disperat de ceva dulce”


Ionuț Jaguarul a povestit cât de greu i-a fost cu partea de mâncare în Republica Dominicană!


In articol:

 

Ionuț Jaguarul a fost, de departe, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Exatlon! Puterea lui de a lupta, indiferent de accidentările pe care le-a suferit, felul simplu, dar și traiul greu dus în Republica Dominicană, toate adunate i-a determinat pe telespectatori să îl voteze masiv, inclusiv în finală.

La un de la terminarea sezonului 1, ”războinicul”, rămas în continuare inimile publicului amator de Exatlon, a rememorat o serie de întâmplări din competiție, la emisiunea ”Ștafeta mixtă cu Alex și Cornelia”, difuzată, în fiecare joi, pe facebook-ul WOWbiz.ro!

Citeste si: Nostradamus, profeții pentru zodii! Predicții până în 2028. Urmează cea mai grea perioadă cu certuri și despărțiri

Ionuț Jaguarul a șocat la Exatlon!”Nu mai știam de mine, aș fi mâncat tot”

Este de notorietate faptul că Ionuț Jaguarul a șocat la Exatlon, prin felul în care își potolea foamea. În premieră pentru WOWbiz.ro, el a povestit cum ar fi fost în stare de orice la fața locului, mai ales de ceva dulce. ”Nu mai știam de mine, aș fi mâncat tot! Însă, noi, în primul sezon, nu am avut norocul celor din sezoanele celelalte. Îmi aduc aminte că pentru o bucățică de pâine, munceam ca un câine. Un premiu în care se punea la bătaie hrana era cel mai important pentru mine. Mă băteam până la epuizare cu adversarii mei! De ceva dulce, nici nu mai zic! Nu vedeam așa ceva niciodată. Vă spun sincer că, într-o zi, când să ne duceam la traseu, am văzut un localnic cu o bomboană mare în gură! M-am dus glonț la el și i-am scos-o din gură, atât eram de disperat! Toată lumea a rămas uimită, însă mie nu îmi păsa. Am luat-o, am spălat-o bine, bine...apoi, am mâncat din ea. Câte 30 de minute, timp de trei zile, am tot adulmecat din bomboana aia. Am fost foarte fericit atunci! Ce să faci, era greu atunci și acolo, în Dominicană! Alea au fost condiții grele cu adevărat”, a spus Ionuț, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Cât de multă cafea putem bea zilnic? Nutriționistul Gianluca Mech ne spune când ne poate afecta sănătatea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri