„Despre această relație nu am știut absolut nimic.” Ce reacție a avut fiul lui Nicolae Botgros, în momentul în care a aflat că tatăl lui are o fetiță cu Ana Dabija


Nicolae Botgros și Ana Dabija au fost condamnați de multe persoane pentru relația lor, deoarece dirijorul avea un mariaj de zeci de ani cu Lidia Bejenaru.


In articol:

Șocul a fost unul și mai mare, după ce aceștia au devenit părinții unei fetițe. Nicolae Botgros nu s-a ascuns și și-a asumat în totalitate faptul că a fost infidel.

El a recunoscut copilul, dar familiei i-a fost foarte greu să accepte situația.

Citește și: "Atât mi-a mai rămas" Un an de la moartea Lidiei Bejenaru! Nicolae Botgros, răpus de durere la mormântul soţiei

Ce reacție a avut fiul lui Nicolae Botgros, în momentul în care a aflat că are o soră vitregă

Corneliu Botgros, fiul maestrului, a recunoscut că i-a fost foarte greu să se obișnuiască cu ideea că are o soră vitregă.

El a spus că nu a îndrăznit niciodată să îl întrebe pe tatăl său, deoarece este viața sa personală.

„N-am îndrăznit niciodată să-l întreb, e viața lui personală", a spus Corneliu Botgros.

Nicolae Botgros a primit critici dure în urmă cu câțiva ani, când a devenit tată pentru a doua oară, deoarece în acea perioadă dirijorul era căsătorit cu Lidia Bejenaru.

Vestea a fost un adevărat șoc pentru oameni, dar mai ales pentru familia lui, deoarece nimeni nu știa despre relația pe care o avea cu Ana Dabija.

Fiul maestrului a spus că nu își judecă tatăl pentru alegerile pe care le-a făcut, dar i-a fost destul de greu să accepte faptul că are o soră vitregă.

„Despre această relație n-am știut absolut nimic! După ce a venit pe lume fetița noi am aflat cu toții că a născut Ana Dabija. Apoi, să se audă din stânga și din dreapta… N-am îndrăznit niciodată să-l întreb pe tata, e viața lui personală, el știe cel mai bine de ce s-a petrecut asta și ce l-a împins. El a venit cu precizarea că e fetița lui și că are și ceva probleme medicale din naștere, nu e un subiect de bucurie pentru el. Eu am acceptat situația, încă n-am consumat până la capăt acest fapt, că am o soră vitregă, dar respect decizia tatălui și nu e nimeni în măsură să-l judece.", a declarat Corneliu Botgros într-un interviu pentru unica.md, potrivit starpopular.ro.

Ana Dabija

Ana Dabija

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Lidia Bejenaru-Botgros, soția lui Nicolae Botgros a murit: „O zi tristă...”

Ce a mai spus fiul Nicolae Botgros despre sora lui vitregă

Cu toate că familia lui s-a aflat într-o situați dificilă, Corneliu Botgros a menționat că niciodată nu s-a discutat despre divorțul dintre părinții lui. El a acceptat că are o soră vitregă, dar nu știe dacă va putea să aibă o legătură cu micuța pe viitor.

„Am fost cu toții afectați, surprinși… după care am înțeles că sunt doar două variante: ori depășim momentul, ori se alege praful de familia asta. Dacă nu depășim momentul, pierdem tot ce avem. Sub nicio formă nu s-a pus problema divorțului. Eu am vorbit cu mama și am spus că sub nicio formă nu ajungem la discuția asta. Familia trebuie păstrată, depășim acest moment și mergem mai departe. Într-un final, da, am acceptat! E o realitate pe care nu pot s-o neg. Nu știu ce va fi în viitor, dacă vom avea conexiuni, e greu să dau un pronostic.(...) Nu-l condamn pe tata pentru nimic! Pentru mine este un om cu literă mare, întotdeauna mi-a oferit tot ceea ce este mai important. Nu pot să-l judec, nici ca bărbat, nici ca tată. Realitatea este asta! Să vedem ce va urma.", a mai spus Corneliu Botgros, pentru sursa menționată.

Nicolae Botgros și fiica lui

Nicolae Botgros și fiica lui

[Sursa foto: starpopular.ro]

Citește și: Nicolae Botgros s-a întors la soție. Ce spune Anișoara Dabija, femeia care are un copil cu maestrul


Abonează-te pe

Citește și:

"Atât mi-a mai rămas" Un an de la moartea Lidiei Bejenaru! Nicolae Botgros, răpus de durere la mormântul soţiei

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Lidia Bejenaru-Botgros, soția lui Nicolae Botgros a murit: „O zi tristă...”

Nicolae Botgros s-a întors la soție. Ce spune Anișoara Dabija, femeia care are un copil cu maestrul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să îmi dea banii care mi se cuvin.” Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF! Aceștia au vrut să se știe chiar de la ei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri