"Atât mi-a mai rămas" Un an de la moartea Lidiei Bejenaru! Nicolae Botgros, răpus de durere la mormântul soţiei


Nicolae Botgros a făcut parastas la mormântul soţiei. Dirijorul a fost căsătorit timp de 50 de ani cu Lidia Bejenaru. Maestrul a transmis un mesaj în mediul online, care i-a emoționat pe internauţi.


In articol:

Recent s-a împlinit un an de la moartea artistei Lidia Bejenaru, soția maestrului Nicolae Botgros. Femeia s-a stins pe 26 iulie 2021, la 68 de ani, răpusă de boală. A murit cu tristețe in suflet știind că soțul ei mai are o familie, cu tânăra solistă Anișoara Dabija. Dirijorul i-a făcut soției parastas de un an și a scris un mesaj emoționant, pe Facebook. 

nicolae botgros

Nicolae Botgros

[Sursa foto: Facebook]

„A trecut un an…fără Liduța …Nici nu știu cum să numesc această zi, 26 iulie 2021, ora dimineței 6.15 minute, când mi-a telefonat de la spitalul Repromed (spitalul unde a fost internată soția mea Lidia) și mi-au dat vestea că Liduța ne-a părăsit pentru totdeauna. Nu mi-aș dori să simtă cineva această mare durere, pierdere imensă, omenească.

Un lucru este cert, că cei 50 de ani de căsnicie au fost și fericiți. (Am trecut cu Liduța prin mari triumfuri). Știu și primesc acel sfat Fii tare, vremea tratează și mergem înainte Daaa, știu foarte bine, dar sufletul nu va uita și suferă enorm de mult. D-zeu să o odihnească în dreapta lui și noi, care am apreciat-o, să -i purtăm cu mare demnitate amintirea. Cu mare drag de scumpa noastră Liduță, Nicolae, Cristi, Cornel și Angela”, a
scris Nicolae Botgros pe Facebook 

Nicolae Botgros are o fetiță cu amanta 

nicolae botgros

Nicolae Botgros

[Sursa foto: Facebook]

Încă din timpul căsătoriei cu Lidia Bejenaru, maestrul Nicolae Botgros a mai avut o relație cu artista Anișoara Dabijta. Aceasta este cu aproape 30 de ani mai tânăra si i-a dăruit un copil in luna  aprilie 2018.  

Anul trecut, tânăra iubita a recunoscut că maestrul s-a întors la familie, ba chiar a făcut niște declarații incredibile.

Aceasta a mărturisit ca, artistul își iubește nespus de mult fetita si nu regreta nimic. Nicolae Botgros s-a întors la familia lui, iar Anișoara Dabijta i-a respectat aceasta decizie . 

Fiul lui Nicolae Botgros și-a cunoscut surioara vitregă 

Nicolae Botgros si fosta soție care a decedat

[Sursa foto: Facebook]

Nici Corneliu Botgros, fiul compozitorului, nu-și revine după moartea mamei. El a vorbit despre cât de afectată a fost mama lui după ce a aflat că Nicolae Botgros are un copil cu solista Anișoara Dabija. Mai mult, Corneliu spune că nici până în ziua de azi nu știe de ce s-a stins cea care i-a dat viață. În presă s-au vehiculat ipoteze conform cărora Lidia Bejenaru ar fi suferit de o boală incurabilă. ”Asta aș vrea să înțeleg și eu, nu pot să confirm că asta a fost cauza morții. Ea, pur si simplu, nu s-a trezit din cea de-a treia operație. Și noi ne întrebăm de ce a murit, nu știu!”, a declarat Corneliu Botgros 

Acesta a mai recunoscut că și-a vizitat surioara vitregă, dar spune că nu a simțit, din prima, o apropiere:" Cred că e nevoie de timp ca ceea ce s-a întâmplat să se asimileze în mine și să pot trăi această bucurie, să zicem… că este o bucurie. " 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Nicolae Botgros s-a întors la soție. Ce spune Anișoara Dabija, femeia care are un copil cu maestrul

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

“Fii de ocupat să te îmbunătățești pe tine însuţi, încât să nu ai timp să îi critici pe ceilalți” Cum a reacţionat Loredana Chivu după parodia făcută de fiul lui Ştefan Bănica Jr

„Nu mai poți să uiți niciodată”. Maria Cârneci, mărturisiri dureroase la trei ani de la decesul soțului ei

“Nici eu nu am crezut că pot ține așa o cură.“ Cum au slăbit Irina Login și Daniela Condurache, în 7 zile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri