Despărțire Lidia Buble și Răzvan Simion- motivele sunt șocante! Nimeni nu se aștepta la așa ceva...


Despărțire Lidia Buble și Răzvan Simion. Faimosul prezentator și frumoasa solistă au decis să pună punct poveștii lor de dragoste.


In articol:

Despărțire Lidia Buble și Răzvan Simion. Un mare cutremur a avut loc în showbizul autohton! Deși părea că Lidia Buble și Răzvan Simion au probleme în paradis, nimeni nu se aștepta ca ruptura dintre cei doi să fie iremediabilă. Amândoi au negat cu vehemență faptul că relația lor nu ar merge bine, însă Răzvan Simion a decis să spună adevărul și a anunțat public că nu mai formează un cuplu cu frumoada solistă.

Citeste si: Lidia Buble, dezvăluiri surprinzătoare: „Nu ar fi exclus să ieșim cu un bublișor mic din carantină”

despărțire-lidia-buble-si-razvan-simion
despărțire-lidia-buble-si-razvan-simion

Despărțire Lidia Buble și Răzvan Simion- fanii au fost șocați!

Toată lumea se aștepta la o eventuală căsătorie între prezentatorul TV și cântăreața cu voce de aur, dar după cinci ani în care au avut de înfruntat numeroase critici, în care au depășit toate momentele problematice, ruptura dintre Lidia Buble și Răzvan Simion s-a adâncit, iar cei doi nu au reușit să găsească motivele care i-au unit inițial, așa că au decis să meargă pe drumuri separate.

Mai mult decât atât, după ce a dezvăluit faptul că se află într-o călătorie prin care speră să se regăsească, Răzvan Simion a ieșit la masă alături de familia sa.

despărțire-lidia-buble-si-razvan-simion
despărțire-lidia-buble-si-razvan-simion

“Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire, cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman.

Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertatea emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical,” a mărturisit Răzvan Simion, pentru internauți.

Citeste si: Răzvan Simion a fost făcut praf: “Se gudura pe lângă Nicolae Guță și alți câțiva fachiri ai textelor de gang în care aleasa inimii trebuie abordată "pe la spate, pe la spate”

Ce spun prietenii celor doi

Surse din apropierea cunoscutului prezentator au povestit, pentru impact.ro cum s-a sfârșit totul și care este viața acestuia acum:

„De jumătate de an au început reproșurile. Cele mai multe din partea Lidiei, fără un motiv foarte clar. Pur și simplu dorea mai mult. Înainte de pandemie, ei au luat o pauză, pentru ca fiecare să se gândească ce își dorește.

despărțire-lidia-buble-si-razvan-simion
despărțire-lidia-buble-si-razvan-simion

Ea s-a întors mai apoi în casa lui și a încercat să facă lucrurile să meargă, însă pur și simplu și-a dat seama că iubirea pentru Răzvan s-a terminat. A devenit prietenie. Bineînțeles că amândoi suferă, însă el este de-a dreptul terminat, a slăbit, nu prea doarme, nu mănâncă.

Citeste si: Bombă în showbiz! Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit?! Prezentatorul, acasă la o altă femeie


Abonează-te pe

Citește și:

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit! Ce i-a transmis prezentatorul TV artistei de ziua ei: „Fii cea mai...”

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Elena Ionescu s-a iubit nebunește cu un cunoscut om de televiziune! El e cel care "a făcut-o femeie” pe Faimoasa de la Survivor!

Lidia Buble, dezvăluiri surprinzătoare: „Nu ar fi exclus să ieșim cu un bublișor mic din carantină”

Ce face Lidia Buble în casă de când cu epidemia de coronavirus! Imaginea care a șocat multă lume

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Anamaria Prodan a recunoscut totul! Ce spune impresara despre viața sa amoroasă
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri