Despărțire de ultim moment în showbiz! Și-au spus adio, deși voiau să mai facă un copil!

anda adam, despărțire, soțul, showbiz, divorț
anda adam, despărțire, soțul, showbiz, divorț

O nouă despărțire cutremură showbiz-ul românesc. Pare că Anda Adam și soțul ei și-au spus adio, deși își doreau să mai facă un copil.

În ultima perioadă, foarte multe vedete autohtone au înotat în ape tulburi. Noul an a debutat cu vestea separării dintre Andreea Bălan și George Burcea, și, tot atunci, a început potopul divorțurilor în rândul vedetelor din România. În prezent, pe rețelele de socializare există numeroase semne potrivit cărora Anda Adam și soțul său nu mai formează un cuplu!

Citeste si: Veste uriașă în familia Andei Adam! Cumnata australiancă a Faimoasei de la Exatlon e însărcinată! Soția fratelui Andei e fotomodel!

După Andreea Bălan și George Burcea s-a zvonit că Brigitte Sfăt și Florin Pastramă ar avea același gând, cel al divorțului, Cuza și Ramona Olaru s-au despărțit, lie Năstase și soția sa, Ioana, au intrat în atenția publicului după ce s-au mutat separat, iar Anda Adam și soțul ei pare că nu au o relație roz, sau că nu mai au o relație, la modul general.

anda adam, despărțire, soțul, showbiz, divorț
anda adam, despărțire, soțul, showbiz, divorț

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Despărțire de ultim moment în showbiz?! Ce se întâmplă între Anda Adam și soțul vedetei

După cum povesteam, pe rețelele de socializare au apărut anumite semne care ne dau de gândit în ceea ce privește relația solistei Anda Adam cu soțul său. Se pare că aceasta are probleme în căsnicie, iar apropiații povestesc că ar fi vorba despre divorț!

Citeste si: Trecutul pe care lumea l-a uitat! Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Victor Slav după trădarea Andei Adam cu Cristea! ”I-a făcut în ciudă”! Avem toate detaliile

Atât Anda Adam cât și soțul ei nu mai portă verigheta! În ultimele fotografii postate de cei doi, nici unul dintre aceștia nu mai are inelul pe deget. De asemenea, Anda Adam și partenerul și-au dat unfollow de peste tot, nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare și, ce să credeți?! Atât solista, cât și soțul acesteia, au șters toate fotografiile pe care le aveau împreună pe Instagram și Facebook!

anda adam, despărțire, soțul, showbiz, divorț
anda adam, despărțire, soțul, showbiz, divorț

Mai mult decât atât, vestea despre posibilul divorț dintre cei doi vine pe fondul neînțelegerilor din cuplu. Anda Adam recunoștea, în trecut, că ea și soțul ei au parte de neînțelegeri și discuții contradictorii, pe care încerca să le aplaneze prin comunicare.

Citeste si: Anda Adam are o siluetă de invidiat! Uite cum se menţine vedeta!Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Victor Slav, în lacrimi în fața lui Teo Trandafir! Ce mărturisiri i-a făcut despre Bianca Drăgușanu și Anda Adam?

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Anda Adam are o siluetă de invidiat! Uite cum se menţine vedeta!

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies