Despărțire cu scandal? Ce au făcut Ștefan Manolache și Andreea Antonescu după ce și-au spus „adio” în excursia de la Iași


Andreea Antonescu și Ștefan Manolache nu mai formează un cuplu. S-au despărțit ieri, în excursia de la Iași.

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au format un cuplu timp de câteva luni. În urmă cu două zile au plecat împreună la Iași, orașul din care provine el, s-au filmat în mașină și totul părea bine între ei. Ieri, însă, cântăreața și iubitul cu zece ani mai tânăr s-au despărțit, după cum a recunoscut chiar ea.

Deși Andreea Antonescu a evitat să dea detalii despre despărțirea de Ștefan Manolache și motivele care i-au făcut să ia această decizie, indiciile arată că separarea nu a fost una tocmai pașnică. Și el și ea au șters de pe Instagram toate fotografiile în care apăreau împreună.

Deși Andreea Antonescu nu a șters încă de pe Facebook imaginile în care apare alături de Ștefan Manolache, însă pagina lui nu mai poate fi accesată din tag-urile date de ea, semn că el i-ar fi dat „block”.

Prima declarație făcută de Andreea Antonescu, după despărțirea de Ștefan Manolache

”Da, ne-am despărțit”, ne-a confirmat informația Andreea Antonescu. Motivele, ne-a explicat talentata artistă, sunt ușor... difuze, dar decizia lor este una cât se poate de serioasă. ”Noi am decis ca în relația pe care o avem să stăm atât timp cât ne simțim bine amândoi. Ieri am fost la Iași, am discutat și... ne-am despărțit. Nu pot să explic exact din ce motiv, dar lucrurile sunt clare acum pentru mine, nu mai sunt într-o relație cu Ștefan”, ne-a spus Andreea Antonescu.

Citeste si: Bomba începutului de an! Andreea Antonescu s-a despărțit de Ștefan Manolache! Primele declarații


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andreea de la Puterea dragostei, ipostază incendiară: „Mai vorbești cu Marius sau nu....”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri