Desertul perfect de weekend: pandispan cu mere si mure!


Nimic nu se compara cu o reteta delicioasa de pandispan cu fructe de sezon.

 

Ingrediente
250g faina
2 lingurite de praf de copt
1 lingurita de scortisoara
85g de unt topit
100g de zahar muscovado
150ml lapte
2 oua mari
4 mere
250g mure
Pentru topping
50g unt
2 lingurit de zahar muscovado
zahar pudra
Mod de preparare
1. Adauga faina, praful de copt si scortisoara intr-un vas mare. Adauga untul, zaharul, laptele si ouale si amesteca bine cu un mixel eletric. Pune intr-o tava. Incalzeste cuptorul la 190 de grade.
2. Curata de coaja merele si taie-le in opt felii. Aranjeaza-le deasupra prajiturii, apoi adauga murele, impingandu-le mai mult in aluat. Adauga untul topit si zaharul muscovado deasupra.
3. Coace timp de 55 de minute. Lasa la racit in tava. Presara zahar pudra.
Sursa

Ingrediente

250g faina
2 lingurite de praf de copt
1 lingurita de scortisoara
85g de unt topit
100g de zahar muscovado
150ml lapte
2 oua mari
4 mere
250g mure

Pentru topping

50g unt
2 lingurit de zahar muscovado
zahar pudra

Mod de preparare

1. Adauga faina, praful de copt si scortisoara intr-un vas mare. Adauga untul, zaharul, laptele si ouale si amesteca bine cu un mixel eletric. Pune intr-o tava. Incalzeste cuptorul la 190 de grade.

2. Curata de coaja merele si taie-le in opt felii. Aranjeaza-le deasupra prajiturii, apoi adauga murele, impingandu-le mai mult in aluat. Adauga untul topit si zaharul muscovado deasupra.

3. Coace timp de 55 de minute. Lasa la racit in tava. Presara zahar pudra.

Sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bătaie ȘOC la Puterea Dragostei! Philip și Livian și-au împărțit lovituri în plină stradă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri