Descoperire ȘOC! Aceste aparate pot împrăștia coronavirusul. Le ai și tu în casă


Descoperire șocantă a oamenilor de știință americani. Aceștia susțin că aparatele de climatizare împrăștie coronavirusul.


In articol:

 

Studiu șocant. Aparatele de aer condiționat pot împrăștia coronavirusul

Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din Statele Unite ale Americii avertizează asupra aparatelor de climatizare. În plină pandemie de COVID-19, experții susțin și publică informații potrivit cărora aparatele de aer condiționat ar putea împrăștia virusul ucigaș.

Concluziile unui studiu realizat în China sunt extrem de îngrijorătoare. Totul a pornit după ce într-un restaurant din Guangzhou, în luna ianuarie, au stat la mese apropiate trei familii, iar ulterior membrii acestora s-au îmbolnăvit de COVID-19. Potrivit informațiilor apărute în presa străină, persoana care le-a infectat pe celelalte ar fi fost o femeie de 63 de ani, care nu a prezentat simptomele specifice virusului decât a doua zi.

Citeste si: Mărturia șocantă a unei asistente făcută pe patul de moarte. A schimbat 5000 de copii la naștere doar ca să se distreze

Citeste si: Anunț de ultimă oră din partea Ministrului Educației, Monica Anisie: Toți elevii vor avea acces la tehnologie

 

Ulterior, patru dintre rudele femeii s-au infectat cu noul coronavirus, mai exact, după două săptămâni. Au fost, însă, infectate și alte cinci persoane care nu aveau vreo legătură de rudenie cu bătrâna, ci doar au luat masa, în aceeași zi și la aceeași oră, în localul din Guangzhou. Autorii studiului alarmant au constatat că toţi cei 9 pacienți diagnosticați cu coronavirus erau aşezaţi direct în bătaia aparatului de climatizare.

Descoperire ȘOC! Aceste aparate pot împrăștia coronavirusul. Le ai și tu în casă
aer conditionat

Cercetările cu privire la o astfel de variantă alarmantă de transmitere a noului coronavirus apărut în decembrie în China este studiată în continuare, pentru a se afla dacă au mai existat astfel de cazuri în ultima perioadă.

 


Citește și:

Horoscop astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Săgetătorii au de rezolvat un conflict!

Bianca Comănici încă suferă după Livian?! „Am văzut imagini din pat…”

Câștigătorul de la Puterea Dragostei a fost prins când… fura!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocțiul de Toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viața nativilor Balanță!

Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Balanțele pun piciorul în prag

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Berna și Philip, întâlnire neașteptată în toiul nopții! Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri