DESCOPERĂ: Ce culoare de păr preferă bărbații în funcție de zodie

Ce culoare de par prefera barbatii in functie de zodie
Ce culoare de par prefera barbatii in functie de zodie, iata cum il cuceresti

Vezi mai jos ce culoare de păr preferă bărbații în funcție de zodie și cum îl poți cuceri pe orice bărbat, de la prima întâlnire.

Fiecare bărbat are o idee bine definită în minte atunci când vine vorba despre cum trebuie să arate femeia perfectă pentru el. De la trăsăturile fizice și până la trăsăturile de comportament, fiecare bărbat știe exact ce își dorește de la femeia de lângă el. Iată ce culoare de păr preferă bărbații în funcție de zodie și ce trebuie să alegi pentru părul tău astfel încât să îl cucerești.

Se spune că Scorpionii adoră roșcatele, iar Săgetătorii adoră blondele, dar iată cum trebuie să arate părul tău ca să îl cucerești pe viață.

Însă specialiștii recomandă să nu pretinzi că ești altcineva și să recurgi la schimbări drastice de look doar pentru a cuceri pe cineva, căci s-ar putea să ajungi să nu te simți prea bine în pielea ta și să nu te mai recunoști.

Berbec- Nativii zodiei pot fi extrem de timizi uneori, așa că ai nevoie să creezi o impresie puternică. O nuanță de roșu intens îl va face pe nativul zodiei Berbec să aibă emoții în jurul tău și să înceapă să aibă sentimente pentru tine. De altfel, femeile cu părul roșcat sunt extrem de pătimașe, iar nativii zodiei Berbec au nevoie de o asemenea femeie în viața lor.

Taur- Bărbatul din zodia Taur are nevoie de o femeie care să îl provoace, așa că poți face acest lucru dacă alegi culori aprinse și care să le pună sângele în mișcare nativilor zodiei Taur. Fie că este vorba despre un roșu aprins, un blond ca al femeilor din Rusia sau un brunet, nativii zodiei Taur vor fi fascinați de îndrăzneala ta și se vor îndrăgosti pe viață de tine.

Gemeni- Bărbații zodiei Gemeni sunt mereu cu zâmbetul pe buze și au nevoie ca și femeia din viața lor să fie la fel. Acești nativi nu vor să cunoască niciodată plictiseala, așa că au nevoie în viața lor de o femeie care să îi binedispună și care să îi facă să uite de griji. O nuanță de blond este nuanța perfectă pentru a-i aduce zâmbetul pe buze nativului zodiei Gemeni, dar și pentru a-i pune sângele în mișcare.

Rac- Pentru bărbații zodiei Rac, alte lucruri sunt mai importante decât culoarea părului. Femeia din jurul lor trebuie să exprime senzualitate prin toți porii, chiar dacă este blondă, brunetă ori roșcată. Acest nativ poate fi fascinat, însă, de un păr lung și blond, precum al femeilor din Rusia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: CITEȘTE: Cum ne îmbrăcăm în funcție de zodii

Leu- Când vine vorba despre nativii zodiei Leu, aceștia își doresc lângă ei o femeie perfect aranjată, din vârful capului și până la degetele de la picioare. Acești nativi își doresc o femeie deosebită, pe care să o admire și să o dorească toată lumea. Le place să se mândrească în jurul lor cu femeia iubită, iar aceasta să fie în centrul atenției.

O nuanță de blond îi va face inima să bată cu putere acestui nativ.

Ce tip de femeie îi atrage pe bărbați
Ce tip de femeie îi atrage pe bărbați și ce culoare a părului preferă[Sursa foto: PixaBay]

Fecioară- Nativii zodiei Fecioară adoră ca în jurul lor să se afle femei elegante, femei care să nu fie neglijente cu look-ul lor și care să își pună în valoare feminitatea. Acești nativi se simt atrași de femei brunete și puternice.

Balanță- Cât despre femeile pe care și se doresc în preajma lor bărbații din zodia Balanță, acestea trebuie să reușească să le ofere liniștea și afecțiunea de care au nevoie. O nuanță elegantă de șaten este perfectă pentru nativii zodiei Balanță. Evită nuanțele aprinse care li se pot părea vulgare.

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce să porți ca să ai noroc în dragoste

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Scorpion- Nativii zodiei Scorpion au nevoie în viața lor de aventură pe toate planurile, dar și de îndrăzneală. Sunt bărbați pasionali care au nevoie în jurul lor de femei care să îi stimuleze. O femeie cu un păr roșu electrizant îi va face să se simtă extraordinar, de la prima vedere.

Ce culoare de păr preferă bărbații

Săgetător- Bărbații din zodia Săgetător sunt visători, iar în viața lor au nevoie de o femeie cu părul blond, o femeie sensibilă și frumoasă ca prințesele din povești. Această femeie trebuie să fie veselă și să știe să îl facă să zâmbească la orice oră.

Capricorn- Nativii zodiei Capricorn sunt persoane serioase și muncitoare, iar persoana de lângă ei să fie pe aceeași lungime de undă. Aceștia au nevoie lângă ei de o femeie brunetă.

Ce culoare de par preferă bărbații
Ce culoare de par preferă bărbații, în funcție de zodie[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător- Bărbații zodiei Vărsător sunt nonconformiști și adoră ca femeia de lângă ei să fie la fel. Adoră ca femeia de lângă ei să fie la fel, să aibă o culoare deosebită a părului și să fie extravagantă.

Pești- Nativii acestei zodii sunt îndrăgostiți de culori calde și liniștitoare, nu își doresc din partea femeii iubite transformări de look drastice. Evită culorile aprinse ori considerate vulgare și adoptă nunațe calde.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

DESCOPERĂ: Ce îl doare cel mai tare pe un bărbat în funcție de zodie

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Care sunt perioadele zodiilor. Află ce zodie ești în funcție de data nașterii

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies