Care este cea mai rară zodie și cum sunt nativii ei

 Care este cea mai rară zodie și cum sunt nativii ei
Care este cea mai rară zodie și cum sunt nativii ei

Află care este cea mai rară zodie și cum sunt nativii ei.

Care este cea mai rară zodie din lume

În general, în cercurile de prieteni veți întâlni cu siguranță un Taur, un Vărsător sau un Scorpion, însă cu greu veți găsi un nativ din zodia Capricorn.  

Acești nativi, născuți în perioada 21 decembrie – 19 ianuarie, sunt cei mai rari din zodiac, din punct de vedere statistic, la nivel global.

Statisticile arată că cele mai rare zile de naștere sunt cele din Ajunul Crăciunului, din ziua Revelionului sau cele de pe 1 ianuarie. Toate acestea se află sub zodia Capricornului.

Capricornul este întruchiparea responsabilității, nativii acestei zodii fiind tradiționali și serioși din fire. Aceste persoane sunt adeptele independenței, de aceea progresează destul de rapid atât în plan profesional, cât și personal.

Capricornii sunt profesori când vine vorba de autocontrol și au veleități de lider, fac planuri realiste și gestionează cu succes oamenii care lucrează pentru ei.

Capricornul analizează și învață din greșelile sale, atingând succesul datorită experienței pe care o acumulează în urma eșecurilor. Elementul lor definitoriu este Pământul, la fel ca în cazul Taurilor și Fecioarelor, fiind ultimul semn din trio-ul zodiilor care se concentrează asupra lumii materiale, fiind extrem de analitici și bine ancorați în realitate.

Citeste si: CITEȘTE: Cele mai inteligente zodii. Top 4 nativi cu o minte sclipitoare

Ce caracteristici unice are zodia Capricornului

Capricornul este guvernat de planeta Saturn, influența acesteia determinându-i pe nativi să fie cât se poate de practici și responsabili, dar și reci, în același timp, neiertători, predispuși la sentimentul de vinovăție, întrucât tind să privească adesea spre trecut.

Capricornii trebuie să învețe să ierte pentru a-și face viața mai ușoară. Simbolul acestui nativ este o capră cu coadă de pește. Este creat pentru a crea panică.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 Care este cea mai rară zodie și cum sunt nativii ei

Citeste si: DESCOPERĂ: Limbajul trupului când ne îndrăgostim. Semne evidente după care îți dai seama când cineva te place

Personalitatea nativilor din zodia Capricorn

Nativii din zodia Capricorn sunt calculați și exigenți, atât cu ei înșiși, cât și cu cei din jur. Dacă le câștigi încrederea, vei vedea latura lor emoțională, compasiunea și capacitatea de sacrificiu.

Trăsăturile Capricornilor:

exigență disciplină onestitate, corectitudine; simț al umorului limitat; realism, gândire logică; pragmatism; autoritate

Femeia din zodia Capricorn  se impune prin:

-subtilitate și rafinament;

-senzualitate bine controlată;

-respingerea compromisului;

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

-abordarea cu seriozitate a carierei

Profilul profesional pentru zodia Capricorn

disciplină în muncă; responsabilitate; exigență față de coechipieri muncă constantă; claritate în gândire; adaptabilitate puterea de a îndeplini activități diverse; implicare emoțională moderată

Citeste si: CITEȘTE: Compatibilitatea zodiilor în căsătorie! Vezi cu ce zodie poți avea o căsnicie fericită

Horoscop Capricorn 2021 – DRAGOSTE

 

„Pentru acest nativ, relațiile amoroase ar reprezenta doar o piedică în realizarea obiectivelor sale de la locul de mună, dar și din viața sa personală. Acestui nativ nu îi place ideea unei relații serioase și de lungă durată, văzând într-un partener o posibilă sursă de a renunța la concentrarea pe care trebuie să o aibă pe tot parcursul anului.

În anul 2021, CAPRICORNUL va prefera să se concentreze pe lucruri mult mai importante în viziunea sa, iar acest lucru face ca dragostea să nu se regăsească nici în top 3 obiective de realizat în noul an, care se arată unul foarte benefic din punct de vedere sentimental, însă nu își va da seama de acest lucru până în momentul în care se va îndrăgosti nebunește, atunci când se va aștepta mai puțin.

Până în toamna anului,  horoscop Capricorn 2021  prevede faptul că în sufletul acestui nativ nu va mai fi loc pentru altcineva sau altceva în afară de muncă. Acest lucru este de înțeles, dat fiind faptul că va avea o primăvară cum nu se poate mai productivă din punctul de vedere al carierei. Totuși, lucrurile vor lua o întorsătură ciudată, iar după luna august, acest nativ va avea parte de surpriza anului.

 

Septembrie este o lună destul de mohorâtă pentru acest nativ, care va deveni foarte melancolic. Este o lună potrivită pentru a lua o pauză de la toată implicarea sa și a petrece puțin timp singur. Pentru acest nativ, una dintre cele mai plăcute activități pe care le poate avea este de a citi, cu o cană de ceai în mână, în fotoliul său preferat. Această activitate îl face să nu își dorească nicio altă sursă de relaxare, deoarece își iubește pasiunile vechi și nu este un adept al lucrurilor noi”, conform Yve.ro.

 Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Bărbatul Săgetător. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Bărbatul Pești. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies