DESCOPERĂ: Bărbatul BERBEC. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Bărbatul Berbec. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii
DESCOPERĂ: Bărbatul BERBEC. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Află cum gândește, ce tip de personalitate are și cu cine este compatibil bărbatul Berbec.

Despre bărbatul Berbec

Bărbatul Berbec are o fire puternică, este ambițios și hotărât, dar în același timp repezit și impulsiv. Unul dintre cele mai concludente citate care definește bărbatul Berbec este următorul: „Eu sunt stăpânul destinului meu. Eu sunt căpitanul sufletului meu.” – William Ernest Henley

Bărbatul Berbec seamănă foarte bine cu animalul care reprezintă zodia. Atitudinea este similară, dar și poziția.

El obișnuiește să-și țină corpul ușor aplecat și capul înainte.

Bărbatul Berbec este foarte puternic, neînfricat și ne aduce aminte de berbecul mitologic, strălucitor, cu lâna de aur. Berbecul este însuşi Bărbatul Alfa, reprezentantul suprem al masculinităţii. Este guvernat de planeta Marte, de aceea este iute la mânie și pasional în dragoste. Este un adevărat luptător, generează conflicte, fiind perceput adesea ca un personaj agresiv.

Bărbatul Berbec inițiază proiecte noi, începe afaceri sau studii, pe care nu le duce întotdeauna la bun sfârșit. În relații, are un foc interior care îl mistuie și care îl determină să înlăture orice obstacol în drumul spre inima femeii pe care și-o dorește. Zodia Berbec are o natură solară, de aceea bărbatul Berbec se simte liber, nu poate fi constrâns de nimeni și de nimic.

Citeste si:// CITEȘTE// Care sunt cele mai periculoase zodii conform statisticilor FBI

Cum gândește bărbatul Berbec

Nativul Berbec gândește de două ori înainte sa facă un lucru, motiv pentru care iese din orice situație, oricât ar fi de complicată. El știe întotdeauna ce are de făcut și își îndeplinește toate obiectivele.

Este un mare gânditor și când vine vorba de un obiectiv, calculează foarte precis toți pașii pe care trebuie să îi urmeze într-o anumită direcție.

Bărbatul Berbec gândește foarte mult, e plin de energie, are noi proiecte în fiecare zi și nu se odihnește nici când doarme. Se presupune că și atunci gândește!

Citeste si:// PEŞTI// Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Nativii Peşti pot ajunge în faţa altarului!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Personalitatea bărbatului născut în zodia Berbec

Bărbatul Berbec știe cum să se bucure din plin de fiecare clipă, în sensul că nu îi place să lenevească sau să se distreze în exces, preferând să-și găsească fericirea prin muncă, prin provocări, prin inovații. Fiind o persoană curajoasă, el încearcă, cu riscul de a înfrunta numeroase pericole, să facă lucruri noi. Este grăbit mai tot timpul și întotdeauna încearcă să finalizeze tot ce și-a propus în cel mai scurt timp.

Bărbatul Berbec este un bun coleg, întrucât știe să explice celorlați cum să procedeze pentru a realiza un anumit obiectiv, având reale calități de șef. Îi place să lucreze în echipă și știe cum să-și argumenteze ideile, de aceea colegii și prietenii îl ascultă. „Oamenii din zodia berbecului sunt plăcuți pentru că îi stimulează la acțiune pe ceilalți și seamănă semințele faptelor pe care alți oameni le pot cultiva."- Alan Oken, astrolog.
Are o personalitate foarte puternică, căutând tot timpul să ia decizii în numele celorlalți, devenind enervant. În momentul în care i se reproșează acest lucru, bărbatul aflat sub semnul Berbecului devine agresiv. Are spirit de aventurier și adoră adrenalina.

Vă prezentăm câteva citate care ilustrează personalitatea Berbecului:

* „Mi-a luat mult să realizez că oamenii puternici nu stau degeaba și așteaptă ca lucrurile să li se întâmple. Ei au avut puterea de a face o schimbare și de a modifica lucrurile.” – Eleanor Fumeaux Smith;

* „În viață ai nevoie doar de ignoranță și încredere în propria persoană. Restul vine de la sine.” – Mark Twain;

* ,,Succesul nu se obține prin perfecționarea cunoscutului, ci prin imperfecționarea necunoscutului.” – Kevin W. Kelly.

* ,,Nu trăi în trecut, nu visa la viitor, ci concentrează-ți toate eforturile în prezent.”- Buddha

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Bărbatul Berbec compatibilitate

Citeste si:|| DESCOPERA|| Femeia Gemeni. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Cum se ceartă bărbatul Berbec

Zodia Berbec este un semn de foc, fiind guvernată de planeta Marte, care se mai numește și planeta Războiului. Din acest motiv, bărbatul Berbec ocupă primul loc în topul celor mai certărețe zodii. Îi place războiul sub toate formele lui și adoră să îi conducă pe cei din jur. Are o fire impulsivă și se enervează repede dacă este contrazis. Din orice război sau ceartă, Berbecul trebuie să iasă întotdeauna victorios, căci, din punctul lui de vedere, altfel nu se poate. Persoanele care intră în conflict cu el, ies mai tot timpul cu capul plecat sau mai bine spus, ,,șifonați”. Berbecul este lipsit de modestie și nu îi place să-și recunoască greșelile, devenind furios dacă este criticat.

Citeste si:|| FEMEIA RAC|| Personalitate, dragoste, caracter, compatibilitate

Cum este în pat bărbatul Berbec

În intimitate, Bărbatul Berbec este un bun strateg. Preferă să știe ce îi face plăcere femeii pentru a o face fericită. El nu știe ce se petrece în mintea partenerei, când vine vorba de amor, de aceea la începutul unei relații, acesta se gândește mai mult la el. De fapt, Berbecul trebuie învățat cum să ofere iubire, atenție sau flori, iar pentru a deprinde aceste lucruri trebuie să comunice foarte bine cu partenera sa. Bărbatul Berbec adoră fanteziile și dacă nu va găsi ecou în acest sens, va schimba partenera. Bărbatului Berbec îi plac femeile cu bustul generos și îi plac noutățile, cum ar fi o lenjerie deosebită sau o partidă de amor în natură. Acest nativ reușește să țină o femeie trează toată noaptea, copleșind-o cu pasiune, dar și cu multă tandrețe.

Citeste si:// HAOS ȘI AGITAȚIE// Horoscop rune 30 august- 5 septembrie 2021. O zodie se poate îndrăgosti de un coleg!



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Femeia Vărsător. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies