Deschidere mall-uri 15 iunie- Ce reguli va trebui să respectăm?


Deschidere mall-uri 15 iunie- astăzi are loc un nou set de relaxare a măsurilor, printre care se numără și deschiderea centrelor comerciale.


In articol:

Deschidere mall-uri 15 iunie. Astăzi, pe 15 iunie, are loc un nou set de relaxare a restricțiilor, inclusiv deschiderea centreloc comerciale, după o pauză de aproape trei luni. Totuși, această deschidere aduce cu sine noi măsuri pe care clienții vor fi obligați să le respecte, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Citeste si: Raed Arafat, avertisment sumbru pentru români! „Încă nu știm...”

Deschidere mall-uri 15 iunie- noi reguli pentru clienți

Autoritățile au adoptat noi reguli pentru a reuși să combată noul coronavirus, iar centrele comerciale vor avea, obligatoriu, la fiecare intrare, dezinfectant și aparate pentru măsurarea temperaturii corpului. De asemenea, un număr limitat de persoane va avea acces în mall-uri.

„Mall-urile au montat scanere la intrare, care iau temperatura. Au transmis informări către chiriași, dar acestea sunt recomandări, nu sunt măsuri legale. Spre exemplu, la fashion au spus să fie liberă o cabină de probă între alte două cabine. Personalul trebuie să fie împărțit pe ture, o zi da, o zi ba. Totul a fost făcut pe repede înainte pentru că nu am avut reglementări. Avem 42 de magazine, iar recomandările centrelor comerciale variază de la unul la altul,” a declarat purtătorul de cuvânt al unei firme, potrivit Libertatea.ro.

Citeste si: Coronavirus România - 15 iunie 2020. 166 de noi cazuri de îmbolnăvire, în ultimele 24 de ore

deschidere-malluri-15-iunie

„Au fost centre care au zis ca suprafața pe fiecare client din magazin să fie de 9 metri pătrați. Au mai fost recomandări pentru a da la o parte piesele de mobilier, astfel încât să crească suprafața și deci să fie permis un număr mai mare de clienți. Cei care au intrări separate, precum cafenelele, trebuie să ia temperatura clienților la intrare. În magazine trebuie purtată masca atât de către personal, cât și de către clienți. De asemenea, trebuie igienizare la fiecare două ore, atât a angajaților, cât și a caselor de marcat și a suprafețelor ce pot fi atinse,” a continuat acesta.

Citeste si: Alexandru Rafila, avertisment pentru români: „Să nu creăm o isterie!”


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Cum începem spălatul pe dinți la copiii mici? 10 întrebări și răspunsuri!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri