Denisa Nechifor are telefon cu functii multiple. Uite la ce il foloseste!


Sambata seara, Denisa Nechifor, fosta partenera de viata a “Printului” Adi Cristea a fost invitata la o aniversare cu dichis.

 

Mai exact la ziua de nastere a designerului Catalin Botezatu, care a implinit pe 3 decembrie 48 de ani. Asa cum obisnuieste de cand se stie, Bote si-a invitati prietenii sa petreaca intr-un club, unde, printre altii, a ajuns si Denisa Nechifor.
Aranjata din cap pana in picioare, cocheta si dichisita, fostul manechin s-a distrat si a flirtat cu Bote intreaga seara, avand grija ca atunci cand credea ca nu este vazuta de nimeni sa se rujeze si sa-si retuseze machiajul folosind pe post de oglinda ecranul telefonului sau mobil.

Mai exact la ziua de nastere a designerului Catalin Botezatu, care a implinit pe 3 decembrie 48 de ani. Asa cum obisnuieste de cand se stie, Bote si-a invitati prietenii sa petreaca intr-un club, unde, printre altii, a ajuns si Denisa Nechifor.Aranjata din cap pana in picioare, cocheta si dichisita, fostul manechin s-a distrat si a flirtat cu Bote intreaga seara, avand grija ca atunci cand credea ca nu este vazuta de nimeni sa se rujeze si sa-si retuseze machiajul folosind pe post de oglinda ecranul telefonului sau mobil.


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

NOUTATE: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

CITEȘTE: Rețetă de bombe cu vișine. Nu necesită coacere

CITEȘTE: Cum faci ștrudelul de mere de 100 de ori mai bun ca la patiserie. Ăsta e secretul!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri