Demet Ozdemir, Zeynep, din “Prizoniera destinului”: Faima ne-a distrus familia!

Demet Ozdemir, Zeynep, din “Prizoniera destinului”:  Faima ne-a distrus familia!
Demet Ozdemir, Zeynep, din “Prizoniera destinului”: Faima ne-a distrus familia!

Demet Ozdemir, actrița care dă viață personajului principal feminin din serialul ”Prizoniera destinului”, difuzat în fiecare zi, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a avut o viață plină de încercari dificile.

Asemeni personajului pe care îl interpretează în serial, Zeynep, și viața frumoasei actrițe, în vârstă de 28 de ani, a fost plină de suișuri și coborâșuri. Demet, actrița de origine bulgara, s-a născut într-o familie absolut normala si are o sora si un frate. Viata lor nu a fost una lipsita de probleme.

Demet Ozdemir a recunoscut publicației Hurriyet că faima a fost cea care i-a distrus familia, părinții separându-se când fetele familiei au dorit să își depășească condiția și să își încerce norocul în Istanbul.

Prima care s-a urcat în tren pentru o carieră în industria divertismentului a fost sora mai mare a actriței, la acel moment în vârstă de 19 ani.

“Sora mea a participat în public la emisiunea <Roata Norocului>, unde a fost remarcată și, la scurt timp după aceea, ea a primit o ofertă pentru a juca în clipul „İsyankar” al lui Mustafa Sandal. Tatăl meu nu știa ce se întâmplase și când s-a întors seara acasă ne întrebam dacă a aflat.

Cu toții, și eu și sora mea și fratele meu, inclusiv mama, tremuram de frică. Am trăit cu frică aceea timp de o lună. Noi ne-am pus toate speranțele în acel clip pentru a ieși din orașul în care trăiam. Singura noastră șansă a fost sora mea, și ne gândeam că, dacă ar putea ajunge la Istanbul să câștige bani, noi am fi salvați. Aveam cuțitul la os. Ne-am făcut curaj și am vorbit cu tata, nu ne-a ascultat, dar am decis să plecăm oricum.
Faima ne-a distrus familia!”
, a povestit actrița publicației sus-menționate.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Demet Ozdemir avea atunci 11 ani. Viața din acel moment avea să fie grea, însă nu are regrete. Familia i s-a destrămat, mama a decis să rămână alături de cele două fiice ale sale, în timp ce fratele actriței a decis să plece în Germania la o bunică.

Au fost și vremuri frumoase și dificile pentru noi toți. Când părinții mei au divorțat, bărbatul casei a devenit sora mea. Deși nu putea câștiga mulți bani, m-a  ținut în școală. (…) Îmi doream să devin avocat. Cu tata nu m-am văzut ani de zile, s-a recăsătorit imediat ce s-a despărțit de mama, dar am făcut pace recent. Nu am crezut niciodată că ne urăște, a fost prea încăpățânat ”,

a povestit Demet pentru renumita publicație turcă.

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au pus fanii pe jar! „Fetiță sau băiat?”. Detaliul care i-a dat de gol- kanald.ro

Citește și: A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht- stirilekanald.ro

Pe Demet Ozdemir   o

putem urmări în rolul principal feminin Zeynep, în serialul  “Prizoniera destinului”,  difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.  Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Horoscop Fecioară Iulie 2024. Nativii Fecioară sunt încrezători

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

E mai sigur să ne injectăm propria grăsime decât substanțe de umplere în tratamentele estetice? Ce spune Dr. Iancu Morad!

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies