Demet Ozdemir, Zeynep, din “Prizoniera destinului”: Faima ne-a distrus familia!

Demet Ozdemir, Zeynep, din “Prizoniera destinului”:  Faima ne-a distrus familia!
Demet Ozdemir, Zeynep, din “Prizoniera destinului”: Faima ne-a distrus familia!

Demet Ozdemir, actrița care dă viață personajului principal feminin din serialul ”Prizoniera destinului”, difuzat în fiecare zi, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a avut o viață plină de încercari dificile.

Asemeni personajului pe care îl interpretează în serial, Zeynep, și viața frumoasei actrițe, în vârstă de 28 de ani, a fost plină de suișuri și coborâșuri. Demet, actrița de origine bulgara, s-a născut într-o familie absolut normala si are o sora si un frate. Viata lor nu a fost una lipsita de probleme.

Demet Ozdemir a recunoscut publicației Hurriyet că faima a fost cea care i-a distrus familia, părinții separându-se când fetele familiei au dorit să își depășească condiția și să își încerce norocul în Istanbul.

Prima care s-a urcat în tren pentru o carieră în industria divertismentului a fost sora mai mare a actriței, la acel moment în vârstă de 19 ani.

“Sora mea a participat în public la emisiunea <Roata Norocului>, unde a fost remarcată și, la scurt timp după aceea, ea a primit o ofertă pentru a juca în clipul „İsyankar” al lui Mustafa Sandal. Tatăl meu nu știa ce se întâmplase și când s-a întors seara acasă ne întrebam dacă a aflat.

Cu toții, și eu și sora mea și fratele meu, inclusiv mama, tremuram de frică. Am trăit cu frică aceea timp de o lună. Noi ne-am pus toate speranțele în acel clip pentru a ieși din orașul în care trăiam. Singura noastră șansă a fost sora mea, și ne gândeam că, dacă ar putea ajunge la Istanbul să câștige bani, noi am fi salvați. Aveam cuțitul la os. Ne-am făcut curaj și am vorbit cu tata, nu ne-a ascultat, dar am decis să plecăm oricum.
Faima ne-a distrus familia!”
, a povestit actrița publicației sus-menționate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Demet Ozdemir avea atunci 11 ani. Viața din acel moment avea să fie grea, însă nu are regrete. Familia i s-a destrămat, mama a decis să rămână alături de cele două fiice ale sale, în timp ce fratele actriței a decis să plece în Germania la o bunică.

Au fost și vremuri frumoase și dificile pentru noi toți. Când părinții mei au divorțat, bărbatul casei a devenit sora mea. Deși nu putea câștiga mulți bani, m-a  ținut în școală. (…) Îmi doream să devin avocat. Cu tata nu m-am văzut ani de zile, s-a recăsătorit imediat ce s-a despărțit de mama, dar am făcut pace recent. Nu am crezut niciodată că ne urăște, a fost prea încăpățânat ”,

a povestit Demet pentru renumita publicație turcă.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Pe Demet Ozdemir   o

putem urmări în rolul principal feminin Zeynep, în serialul  “Prizoniera destinului”,  difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.  



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies