Deliciu de post: negresa fara zahar


Deliciu de post: negresa fara zahar

Cele mai bune deserturi sunt cele de casa, cu ingrediente de foarte buna calitate. Trebuie sa spunem ca nu dulcele în sine este nesanatos, ci zaharul si faina alba în cantitati mari.

Reteta de negresa, desert vegan, de post.
- 3 linguri ulei de cocos;
- 2 cani de faina de grau bio sau faina multicereale;
- o cana de apa minerala (carbogazoasa);
- 3 linguri de pudra proteica din seminte de dovleac sau in;
- O jumatate de cana de zahar de mesteacan (are cu 40% mai putine calorii decat cel din trestie sau sfecla);
- Gemul preferat dar fara zahar (afine, capsuni, prune, catina, curmale, vezi aici);
- Doua linguri de cacao nedegresata, bio (sau roscove);
- 100

gr miez de nuca romaneasca (sau caju, nuci braziliene, macadamia, alune de padure, etc);
- Praf de copt bio, fara fosfati;
- Vanilie autentica Bourbon;
- Optional fructe deshidratate (goji, stafide, afine), seminte de chia.
Pentru glazura avem nevoie de doar cateva ingrediente:
- 50 gr ciocolata neagra sau banuti de ciocolata;
- 1 lingurita de apa;
- O lingurita ulei (unt) de cocos eco.

Citeste continuarea aici.
 


Abonează-te pe

Citește și:

Prajitura de post cu doua feluri de crema! Nu ai mancat nimic mai bun!

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Prajitura “Zapacita”, un desert delicios fara lapte, oua sau unt

Prajitura de post cu ciocolata si sfecla

Micuta Japoneza, prajitura pentru cafea din sase ingrediente!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ziua Tatălui. Când se sărbătorește în 2021 și de ce nu are dată fixă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri