Invata sa faci o reteta delicioasa de turta dulce! Te vei indragosti de ea!
Ingrediente:
caju- 500 g
faina din midale decojite- cat este nevoie
scortisoara- 2 linguri
cuisoare- 1 lingura
miere de salcam- 5 linguri
sare de Himalaya- 1 varf de cutit
ulei de cocos- 20 ml
Instructiuni:
Nuca de caju se hidrateaza, in apa de izvor, minim 2 ore. Se spala si se macina. (Eu folosesc pentru macinare un accesoriu de la storcatorul de fructe, pe care il puteti vedea aici.)
Adaugam scortisoara, cuisoare, miere, sare si le mixam bine in robotul cu lama in S.
Adaugam faina din migdale decojite, atat cat este necesar pentru a obtine o compozitie densa.
Intindem "aluatul"pe tavitele deshidratorului, in strat foarte subtire (0,5 cm) si apoi il taiem cu o forma preferata. Lasam la uscat 24 de ore, la o temperatura de 40 grade Celsius.
Pentru ornare eu am punctat, cu ajutorul unei seringi, ulei de cocos (pe care il topim in prealabil in baine-marine, la 40 de grade Celsius).
Sursa: rawveganjoy.ro
Ingrediente:
caju- 500 g
faina din midale decojite- cat este nevoie
scortisoara- 2 linguri
cuisoare- 1 lingura
miere de salcam- 5 linguri
sare de Himalaya- 1 varf de cutit
ulei de cocos- 20 ml
Instructiuni:
Nuca de caju se hidrateaza, in apa de izvor, minim 2 ore.
Se spala si se macina. (Eu folosesc pentru macinare un accesoriu de la storcatorul de fructe, pe care il puteti vedea aici.)
Adaugam scortisoara, cuisoare, miere, sare si le mixam bine in robotul cu lama in S. Adaugam faina din migdale decojite, atat cat este necesar pentru a obtine o compozitie densa.
Intindem "aluatul"pe tavitele deshidratorului, in strat foarte subtire (0,5 cm) si apoi il taiem cu o forma preferata.
Lasam la uscat 24 de ore, la o temperatura de 40 grade Celsius.
Pentru ornare eu am punctat, cu ajutorul unei seringi, ulei de cocos (pe care il topim in prealabil in baine-marine, la 40 de grade Celsius).
Sursa:
rawveganjoy.ro