Pentru perioada sarbatorilor si nu numai, iti recomndam o reteta de biscuiti cu miere si pudra de migdale.
Acestia se fac cu pudra de migdale si amidon, deci pot fi consumati si de catre cei care sunt intoleranti la gluten.
Ingrediente
40 g de miere, 100 g de pudra de migdale, 100 g de unt, 80 g de zahar pudra, 3 oua, 40 g de amidon alimentar, 3 g de praf de copt, un praf de sare.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Lasa untul sa se inmoaie, la temperatura camerei. Freaca untul cu zahar, pana se topeste, apoi cu mierea. Incorporeaza pudra de migdale si ouale, unul cate unul, amestecand incontinuu. La sfarsit, cu o spatula, incorporeaza si amidonul, praful de copt si sarea.
Pune hartie de copt intr-o tava si varsa compozitia de biscuiti. Coace in jur de 30 de minute. Dupa ce scoti tava din cuptor, rastoarna blatul, lasa-l sa se racoareasca putin si decupeaza biscuitii in formele pe care le doresti.
Pentru biscuitii cu miere si pudra de migdale este recomandat sa folosesti miere de salcam sau de tei, care sunt mai aromate.
Sursa: Curademiere.ro
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro