Delicios! Prepara biscuiti cu miere si pudra de migdale!

Delicios! Prepara biscuiti cu miere si pudra de migdale!
Delicios! Prepara biscuiti cu miere si pudra de migdale!

Pentru perioada sarbatorilor si nu numai, iti recomndam o reteta de biscuiti cu miere si pudra de migdale.

 

Acestia se fac cu pudra de migdale si amidon, deci pot fi consumati si de catre cei care sunt intoleranti la gluten.
Ingrediente
40 g de miere, 100 g de pudra de migdale, 100 g de unt, 80 g de zahar pudra, 3 oua, 40 g de amidon alimentar, 3 g de praf de copt, un praf de sare.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Lasa untul sa se inmoaie, la temperatura camerei. Freaca untul cu zahar, pana se topeste, apoi cu mierea. Incorporeaza pudra de migdale si ouale, unul cate unul, amestecand incontinuu. La sfarsit, cu o spatula, incorporeaza si amidonul, praful de copt si sarea.
Pune hartie de copt intr-o tava si varsa compozitia de biscuiti.
Coace in jur de 30 de minute. Dupa ce scoti tava din cuptor, rastoarna blatul, lasa-l sa se racoareasca putin si decupeaza biscuitii in formele pe care le doresti.
Pentru biscuitii cu miere si pudra de migdale este recomandat sa folosesti miere de salcam sau de tei, care sunt mai aromate.
Sursa: Curademiere.ro

Acestia se fac cu pudra de migdale si amidon, deci pot fi consumati si de catre cei care sunt intoleranti la gluten.



Ingrediente

40 g de miere, 100 g de pudra de migdale, 100 g de unt, 80 g de zahar pudra, 3 oua, 40 g de amidon alimentar, 3 g de praf de copt, un praf de sare.

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Lasa untul sa se inmoaie, la temperatura camerei. Freaca untul cu zahar, pana se topeste, apoi cu mierea. Incorporeaza pudra de migdale si ouale, unul cate unul, amestecand incontinuu.
La sfarsit, cu o spatula, incorporeaza si amidonul, praful de copt si sarea.

Pune hartie de copt intr-o tava si varsa compozitia de biscuiti. Coace in jur de 30 de minute. Dupa ce scoti tava din cuptor, rastoarna blatul, lasa-l sa se racoareasca putin si decupeaza biscuitii in formele pe care le doresti.

Pentru biscuitii cu miere si pudra de migdale este recomandat sa folosesti miere de salcam sau de tei, care sunt mai aromate.


Sursa: Curademiere.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Doliu în prima zi de Crăciun, în lumea folclorului din România! Ion Drăgan a murit!

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Doliu în lumea folclorului din România! Ion Drăgan a murit chiar în prima zi de Crăciun

Ion Drăgan a murit în prima zi de Crăciun. Ce s-a întâmplat cu artistul în ultimele ore: "Muzica populară românească a pierdut un mare nume, un artist dedicat și un om care a trăit prin și pentru cântec"

O bunicuță a sfâșiat inimile de sărbători. Lecția importantă oferită de un grup de colindători care au ajuns la poarta ei

Mama Veronicăi intră în „Casa iubirii” să-l cunoască pe Ahmed! Aflați cum va reacționa concurenta în ediția de joi, 25 decembrie, difuzată de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Explozie pe Autostrada A1! Un camion plin cu GPL a sărit în aer după un accident cu un TIR. Imagini șocante


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies