Delicios! Invata sa prepari desertul copilariei: nuci umplute

Delicios! Invata sa prepari desertul copilariei: nuci umplute
Delicios! Invata sa prepari desertul copilariei: nuci umplute

Daca ti-e dor de gustul copilariei, incearca aceasta reteta de fursecuri.

 

Ingrediete:
Coji:
4 oua
100 g unt/margarina
150 ml ulei
200 g zahar
5 g praf de copt
Vanilie
750-800 g faina
Crema:
400 ml lapte
150 g zahar
3 linguri faina
3 linguri amidon
150 g unt/margarina
Zeama si coaja de la o lamaie
Mod de preparare:
Coji:
Ouale se mixeaza cu zaharul pana se topeste,apoi se adauga untul topit si uleiul;se omogenizeaza.
Praful de copt se amesteca cu 750 g faina si se incorporeaza treptat.
Trebuie sa obtinem un aluat neted,bun de modelat.
Din aluat formam bilute mici pe care le punem in apart si le coacem pe flacara pana se rumenesc.
Crema:
Laptele se amesteca cu zaharul si se pune pe foc la incalzit.Faina
se amesteca cu amidonul,apoi se toarna 1 polonic de lapte cald si se omogenizeaza.Se toarna si restul de lapte si se pune pe foc,amestecand incontinuu pana se ingroase.Se lasa la racit.
Untul se mixeaza impreuna cu vanilia pana devine spumos, apoi se adauga treptat crema,zeama de lamaie si coaja rasa.
Pe o jumatate de nuca se pune crema si se lipeste cu alta jumatate,apoi se tavalesc prin zahar pudra!Se lasa,la temperatura camerei,pana a doua zi(sau mai mult) pentru a se inmuia.
Sursa

Ingrediete:

Coji:


4 oua
100 g unt/margarina
150 ml ulei
200 g zahar
5 g praf de copt
Vanilie
750-800 g faina

Crema:

400 ml lapte
150 g zahar
3 linguri faina
3 linguri amidon
150 g unt/margarina
Zeama si coaja de la o lamaie

Mod de preparare:

Coji:

Ouale se mixeaza cu zaharul pana se topeste,apoi se adauga

untul topit si uleiul;se omogenizeaza. Praful de copt se amesteca cu 750 g faina si se incorporeaza treptat.

Trebuie sa obtinem un aluat neted,bun de modelat.Din aluat formam bilute mici pe care le punem in apart si le coacem pe flacara pana se rumenesc.

Crema:

Laptele se amesteca cu zaharul si se pune pe foc la incalzit.Faina se amesteca cu amidonul,apoi se toarna 1 polonic de lapte cald si se omogenizeaza.Se
toarna si restul de lapte si se pune pe foc,amestecand incontinuu pana se ingroase.Se lasa la racit.

Untul se mixeaza impreuna cu vanilia pana devine spumos, apoi se adauga treptat crema,zeama de lamaie si coaja rasa.

Pe o jumatate de nuca se pune crema si se lipeste cu alta jumatate,apoi se tavalesc prin zahar pudra!Se lasa,la temperatura camerei,pana a doua zi(sau mai mult) pentru a se inmuia.

Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Tragedie de nedescris pentru o femeie, care a căzut de la etajul 10 al unui bloc, având în brațe gemenii de trei ani

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Șoc în televiziune! A făcut infarct în direct și nu a mai putut fi salvat. Imaginile au șocat pe toată lumea

Apariția neașteptată a lui Cristi Botgros după comparația fostei sale iubite cu mama lui, Adriana Ochișanu. CU CINE A FOST VĂZUT la scurt timp după ce Alexandra Cuhuteac a lansat piesa care face ravagii pe internet

Iancu Sterp, împins în apă după ce a anunțat că a fugit cu nasa lui în Turcia: „Vă sun de patru zile și nu răspundeți la telefon? Răspundeți la telefon!”

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies