Delia, trupa Taxi, Mario Fesh şi Kaira, pe scena „Trofeului Tinereții“ Amara 2022, la a 54-a ediție a evenimentului


Festivalul care a lansat nume mari ale muzicii romanesti va avea loc pe 13 si 14 august, la Gradina de vara Amara, de la ora 18:30; accesul publicului este gratuit în ambele zile de desfăşurare a evenimentului

Ajuns la cea de-a 54-a editie, Festivalul „Trofeul Tinereţii” Amara îsi redeschide porţile iubitorilor de muzică şi îşi continuă misiunea de a promova tinere talente. Evenimentul va avea loc pe 13 si 14 august, de la ora 18:30, la Gradina de vara Amara (Ialomita).  

Delia

[Sursa foto: Instagram]

Anul acesta, pe scena festivalului se vor afla ca şi pana acum nume sonore ale muzicii românești. Delia, trupa Taxi, Mario Fresh, Kaira vor fi alături de cei prezenti la festival. Juriul acestei ediții este compus din Horia Moculescu, Adrian Romcescu,        Cristian Obrejan, Andreea Andrei și Mihaela Teodorescu. Prezentatorul acestei editii este Adrian Bucur.

Ediția din acest an se va desfășura pe parcursul a două zile, în perioada 13-14 august 2022, astfel: în prima zi a festivalului se va desfășura competiția tinerilor cu vârste între 16 și 25 ani, etapă în care concurenții urcă pe scena acompaniați 1ive de orchestra condusă de compozitorul lonel Tudor, urmând ca seara să fie încheiată de concertul Deliei și de Kaira.

Ultima zi a Festivalului „Trofeul Tinereții“ este dedicată Galei Laureaților, când va fi rândul celor de la Taxi și Mario Fresh să încânte publicul.

Mario Fresh

[Sursa foto: Instagram]

Scena Festivalului „Trofeul Tinereții “ Amara a constituit rampa de lansare pentru numeroși artiști recunoscuți astăzi la nivel național, dintre care amintim:Mihaela Runceanu - câștigătoarea Trofeului în anul1976, Angela Ciochină- câștigătoarea Trofeului în anul1975, Mirela Voiculescu Fugaru, Laura Stoica, AncaȚurcașiu, Manuela Fedorca, Pepe, Luminița Anghel, Cristina Spătar, Lili Sandu, Annes.  

 

Începând cu anul 2014, Festivalul se bucura de orchestra „extrasă” din Big-Bandul Radio, cu compozitorii lonel Tudor și Andrei Tudor încomponență.

 

Organizatorii acestui eveniment artistic național sunt Consiliul Local Amara, Consiliul Județean lalomița, prin Centrul Cultural „lonel Perlea“ lalomița, și CentrulJudețean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale lalomița, instituții care susțin și promoveazămuzica ușoară românească prin acest Festival — concurs,de  interpretare a muzicii ușoare românești


Abonează-te pe

Citește și:

Secretul pentru cea mai delicioasă zacuscă. Ingredientele care nu trebuie să lipsească

Andreea Bălan, planuri în imobiliare. Artista vrea să stea cu fetițele ei două luni pe an în Dubai

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Dezvăluiri despre actele de agresiune sexuală prin care sunt nevoite să treacă femeile din stațiile de cercetare din Antarctica.

Detalii despre relația dintre Marcela Fota și tânărul de 23 de ani. Ultima apariție a artistei a lăsat oamenii fără cuvinte.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Calendar ortodox 8 octombrie 2022. Ce sărbătoare este marți?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri