Delia, trupa Taxi, Mario Fesh şi Kaira, pe scena „Trofeului Tinereții“ Amara 2022, la a 54-a ediție a evenimentului


Festivalul care a lansat nume mari ale muzicii romanesti va avea loc pe 13 si 14 august, la Gradina de vara Amara, de la ora 18:30; accesul publicului este gratuit în ambele zile de desfăşurare a evenimentului

Ajuns la cea de-a 54-a editie, Festivalul „Trofeul Tinereţii” Amara îsi redeschide porţile iubitorilor de muzică şi îşi continuă misiunea de a promova tinere talente. Evenimentul va avea loc pe 13 si 14 august, de la ora 18:30, la Gradina de vara Amara (Ialomita).  

Delia

[Sursa foto: Instagram]

Anul acesta, pe scena festivalului se vor afla ca şi pana acum nume sonore ale muzicii românești. Delia, trupa Taxi, Mario Fresh, Kaira vor fi alături de cei prezenti la festival. Juriul acestei ediții este compus din Horia Moculescu, Adrian Romcescu,        Cristian Obrejan, Andreea Andrei și Mihaela Teodorescu. Prezentatorul acestei editii este Adrian Bucur.

Ediția din acest an se va desfășura pe parcursul a două zile, în perioada 13-14 august 2022, astfel: în prima zi a festivalului se va desfășura competiția tinerilor cu vârste între 16 și 25 ani, etapă în care concurenții urcă pe scena acompaniați 1ive de orchestra condusă de compozitorul lonel Tudor, urmând ca seara să fie încheiată de concertul Deliei și de Kaira.

Ultima zi a Festivalului „Trofeul Tinereții“ este dedicată Galei Laureaților, când va fi rândul celor de la Taxi și Mario Fresh să încânte publicul.

Mario Fresh

[Sursa foto: Instagram]

Scena Festivalului „Trofeul Tinereții “ Amara a constituit rampa de lansare pentru numeroși artiști recunoscuți astăzi la nivel național, dintre care amintim:Mihaela Runceanu - câștigătoarea Trofeului în anul1976, Angela Ciochină- câștigătoarea Trofeului în anul1975, Mirela Voiculescu Fugaru, Laura Stoica, AncaȚurcașiu, Manuela Fedorca, Pepe, Luminița Anghel, Cristina Spătar, Lili Sandu, Annes.  

 

Începând cu anul 2014, Festivalul se bucura de orchestra „extrasă” din Big-Bandul Radio, cu compozitorii lonel Tudor și Andrei Tudor încomponență.

 

Organizatorii acestui eveniment artistic național sunt Consiliul Local Amara, Consiliul Județean lalomița, prin Centrul Cultural „lonel Perlea“ lalomița, și CentrulJudețean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale lalomița, instituții care susțin și promoveazămuzica ușoară românească prin acest Festival — concurs,de  interpretare a muzicii ușoare românești


Abonează-te pe

Citește și:

,,Am primit o veste proastă.” Sorina Ceugea a primit un diagnostic grav. Ce s-a întâmplat cu artista

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

,,Mi se întâmplă des în ultima vreme.” Gabriela Cristea a rămas fără voce în direct. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

,,Unde ai fost în decembrie?” Ce i-a spus Adi Rus lui Culiță Sterp, la botezul lui Iair

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Cum sterilizezi borcanele în 5 minute. Gospodinele grăbite folosesc această metodă în fiecare toamnă
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri