Delia, clipe dificile în familie: „Suntem legați de mâini și de picioare”


Unul dintre membrii familiei Matache are probleme uriașe de sănătate, iar din cauza pandemiei de coronavirus nu poate de beneficia de tratament.


In articol:

Familia Deliei Matache trece prin clipe dificile, după ce tatăl artistei a fost diagnosticat cu o boală cumpită. Bărbatului, care s-a retras de ani de zile pe Muntele Athos, are probleme grave, după ce i s-a extirpat o tumoare la rinici, iar organul este afectat.

Din cauza pandemiei de coronavirus, tatăl Deliei și al Oanei Matache a fost nevoit să întrerupă tratamentul cu citostatice pe care îl face, iar boala îl chinuie din ce în ce mai mult.

Citeste si: Delia Matache, suspectă de coronavirus? Cum a reacționat Mihai Bendeac: „Mor...”

Mama artistei, Gina Matache, a vorbit despre starea de sănătate a bărbatului.

Delia, clipe dificile în familie: „Suntem legați de mâini și de picioare”
Delia, clipe dificile în familie: „Suntem legați de mâini și de picioare”

„Următoarea mișcare era să facă încă o rundă de plasmafereză. Dar nu știu… Suntem legați de mâini și de picioare, ce-o vrea Dumnezeu, pentru că nu avem încredere să plecăm nicăieri. (…). E boală autoimună. Și e greu când te uiți la om și nu știi cum să îl ajuți. Boala asta nu este deloc ușoară. Are dureri”, a declarat Gina Matache în cadrul unei emisiuni.

Tatăl Deliei, nevoit să rămână în casă

„El, în continuare, trebuia să își facă citostatice, să facă ce trebuie să facă, lunar, dar acum îți este și frică să te mai duci undeva. Nici măcar la analize nu mai pot să-l duc să le facă. Nu se simte mai bine. Prioritar e Nelu, nu știu unde să ne ducem, că mi-e frică mie. Are imunitatea scăzută. Stăm în pat toată ziua și așteptăm, să dea drumul, adică măcar să am siguranța că dacă îl duc într-o clinică privată, va fi în siguranță”, a mai mărturisit mama Deliei.


Citește și:

Ce fac vedetele pe timp de pandemie? Iată cum își ocupă timpul Delia Matache și sora ei, Oana Matache. Nu o să îți vină să crezi!

Delia Matache, suspectă de coronavirus? Cum a reacționat Mihai Bendeac: „Mor...”

Care sunt câinii cei mai potriviți pentru femei? Doamnele se vor îndrăgosti de ei, instant!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 septembrie- 3 octombrie. Trei zodii pot avea probleme de sănătate, iar Berbecii suferă din dragoste

Horoscop zilnic sâmbătă, 26 septembrie 2020! Racii iau decizii importante pe plan personal!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cum arăta Gina Pistol, până să îl cunoască pe Smiley? Era mai plinuţă și total diferită față de acum! Galerie FOTO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri