Delia Matache, suspectă de coronavirus? Cum a reacționat Mihai Bendeac: „Mor...”


Delia s-a întors dintr-o zonă în care au fost persoane depistate pozitiv cu coronavirus.

Veste șoc în shoebiz. Una dintre cele mai iubite artiste din România este suspectă de coronavirus. De mai bine de o lună de zile, lumea întreagă este în alertă, după ce în mai multe zone din Asia au apărut cazuri de coronavirus.

La începutul anului, Delia a fost într-o vacanță de vis în Singapore, iar colegul său de platou, Mihai Bendeac, nu a ratat ocazia de a vorbi despre acest subiect, mai ales după ce a văzut că Delia poartă o mască medicală.

Citeste si: Văduva lui Adrian Pintea, printre călătorii avionului sosiți din Italia: „Rudele s-au panicat îngrozitor”

Citeste si: ȘOCANT! Coronavirusul nu a pornit din Wuhan. Tot ce trebuie să știi despre coronavirus. Vezi cum te poți apăra de virusul fatal!

Citeste si: Suspiciune de coronavirus în Bucureşti: un profesor venit din Bologna acuză simptomele temutului virus

delia

Ce a făcut Mihai Bendeac după ce a vorbit cu Delia

”Vorbim despre coronavirus?”, vine replica Deliei. ”Imediat vorbim”, se implică Bendeac, ”te aștept de două zile ca pe un cireș copt. Ai fost în Asia trei săptămâni, au fost trei cazuri acolo unde ai fost tu. În orașul respectiv. Dacă ăla a tușit așa și a venit un vânt… Dacă tot Singaporele e mort, c-a tușit ăla, tu – dacă ești infectată cu coronavirus – tu nu știi. Pentru că simptomele apar după două săptămâni. Tu stai cu noi, eu mă duc acasă, deși acasă nu îmbolnăvesc pe nimeni, dar omul ăsta îmbolnăvește o nevastă, un copil. Fără să călătoresc, mor de la călătoriile ei, a conchis Mihai Bendeac în timp ce Delia Matache încerca să îi explice faptul că nu este ”virusată”.

La un moment dat, Mihai Bendeac a cerut și un termometru pentru a se asigura că nu are febră. În ciuda insistențelor sale, medicii l-au asigurat că temperatura corporală este normală.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Cum arată acum Larisa Vasile de la Exatlon! A pozat în costum de baie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri