Declarații de dragoste între Robert și Giuly. Ce și-au spus cei doi îndrăgostiți. „Nu îmi vine să cred că e așa puțin timp.”

Declarații de dragoste între Robert și Giuly. Ce și-au spus cei doi îndrăgostiți. „Nu îmi vine să cred că e așa puțin timp.”
Declarații de dragoste între Robert și Giuly. Ce și-au spus cei doi îndrăgostiți. „Nu îmi vine să cred că e așa puțin timp.”

Robert și Giuly au avut parte de câteva momente de intimitate și și-au declarat iubirea.

Dragostea plutește din ce în ce mai mult în aer în Casa Iubirii, acolo unde concurenții sunt împărțiți între situații neașteptate și povești care iau naștere și se dezvoltă din ce în ce mai mult, de la o zi la alta. Este și cazul lui Robert și Giuly, care au început să pornească unul către celălalt cu pași mărunți spre a forma o adevărată poveste de dragoste împreună. De fiecare dată când au ocazia, cei doi petrec timp unul alături de celălalt și își fac declarații dulci, în ciuda tuturor celor care se întâmplă în jurul lor.

Declarații de dragoste între Robert și Giuly. Cei doi și-au spus cuvinte dulci

Citește și: Băieții din „Casa Iubirii” observă cum Gagea pierde teren în fața Alexandrei. Ce spune tânăra despre Patrick. „E foarte tare că alți concurenți văd calități în ea.”

Robert și Giuly
Robert și Giuly[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Robi și Sebastian din Casa Iubirii, fotografiați la piscină în prezența unor fete. Cum explică cei doi situația. „Aș fi vrut să se vadă din alt unghi.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Chiar dacă în Casa Iubirii au loc mai multe discuții între concurenți cu privire la anumite situații dintre ei, dar și sentimente neîmpărtășite uneori, nu este și cazul lui Giuly și a lui Robert, deoarece tinerii par a fi îndrăgostiți până la culme unul de celălalt și își spun cuvinte frumoase de fiecare dată când au ocazia. Cei doi s-au așezat pe o canapea, mai retrasă de ochii curioșilor, acolo unde s-au ținut în brațe, s-au sărutat și și-au declarat iubirea.

Tânăra a spus că are impresia că îl cunoaște de foarte mult timp, iar cei doi se completează perfect unul pe celălalt și nu îi vine să creadă că a trecut atât de puțin timp de când sunt împreună. Robert a confirmat toate cele spuse și i-a transmis cât de mult o iubește și nu s-au oprit din a se privi ochi în ochi. 

Giuly: Vreau să zic că am impresia că te cunosc de prea mult timp și ne completăm, suntem unul pentru celălalt.

Eu asta simt. Adică când stau să mă gândesc de când ne cunoaștem aici, nu îmi vine să cred că e așa puțin timp.

Robert: Și eu de fiecare dată simt că parcă te știu de mult mai mult timp, nu știu care a fost contextul, dar să știi că te iubesc mult.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Giuly: Și așa cum simți tu. Și eu te iubesc!

Robert și Giuly
Robert și Giuly[Sursa foto: Captură Video]Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Robi și Sebastian din Casa Iubirii, fotografiați la piscină în prezența unor fete. Cum explică cei doi situația. „Aș fi vrut să se vadă din alt unghi.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies