Decizie neașteptată a Iasminei Halas! S-a împăcat cu iubitul și i-a luat...numele!

iasmina halas decizie radicala
Iasmina Halas a luat decizia de a se împăca cu iubitul ei

După ce s-a plâns că ar fi batjocorită de iubit, Iasmina Halas a luat o decizie radicală! Ce a hotărât blondina?

După ce Iasmina Halas a declarat, destul de tristă, că a fost "agresată" sufletește de către iubitul ei, Alin, sportivul din Timișoara, și ar dori să se despartă de acesta, frumoasa blondă a luat o nouă decizie. 

Iasmina Halas se împacă cu iubitul ei

Iasmina Halas dorește să-i mai acorde o șansă iubitului ei, chiar dacă lucrurile cam "scârțâie" la momentul actual. 

”Ideea este că între noi este o iubire foarte mare și nu reușim să ne desprindem. Nu, nu suntem împreună. Nu este o despărțire finală, la noi au mai fost despărțiri, eu nu am renunțat la el. Este puțin mai gravă pentru că de momentul de față el nu este cu mine, noi eram non stop împreună. În relația noastră au intervenit foarte multe persoane și ineviabil am ajuns să ne certăm.

Stăteam în pat cu el și primeam de pe conturi false mesaje că el le dădea și altora mesaje. Clar de la femei am primit acele mesaje ”, declara Iasmina Halas.

Citeste si: Diana Senteș de la Exatlon, momente cumplite înainte să devină mamă: „Nu mai vreau nici un copil, nu mai vreau nimic”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

iasmina halas iubit
Iasmina Halas a decis că trebuie să-i mai acorde o șansă iubitului ei[Sursa foto: WOWbiz.ro]

Ideea Iasminei Halas de a-l părăsi pe Alin a zburat extrem de repede, dat fiind faptul că blondina și-a schimbat numele de familie   de pe rețelele de socializare. Acum, Iasmina poate fi găsit sub numele de Văcăreanu, semn că toate zilele de suferință s-au dus.

Citeste si: Olguța Berbec a născut o fetiță! Cum se simte cântăreața de muzică populară după marele eveniment?

” Iasmina este îndrăgostită până peste cap de Alin. Au fost foarte discreți când a venit vorba de expunere, au preferat să vadă cum se înțeleg înainte de a-și asuma relația, Iasmina a învățat din experiențele din trecut. Acum însă, este îndrăgostită, mai ales că el o răsfață și o tratează ca pe o adevărată prințesă.

iasmina halas
Iasmina Halas și-a schimbat numele de familie[Sursa foto: WOWbiz.ro]

De aceea, de ceva vreme, Iasmina este mai liniștită ca oricând, nu o mai interesează să facă extravaganțele pe care le făcea acum un an, preferă să își trăiască viața alături de Alin și să se bucure de fiecare moment.

A trecut și de depresia pe care o avea, este fericită, zâmbește mai mult ca oricând. Spune despre el că este iubirea vieții ei, iar asta spune totul ”, a povestit o sursă pentru wowbiz.ro.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Dulce Maria din Rebelde a născut în secret! Prima imagine cu bebelușul

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Ligi de la Puterea dragostei, mesaj impresionant pe pagina sa: „Ești lângă mine atunci când nimeni nu e”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies