Cu cine se iubește Philip de la Puterea dragostei! Toată România o cunoaște


Concurentul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de ea.


In articol:

Încă de când a venit în casa Puterea dragostei, Philip a reușit să fie un concurent controversat. Acesta a dezvăluit din prima clipă că s-a iubit în trecut cu o fostă concurentă, Andreea, fără să precizeze despre care Andreea este vorba.

Cu toate acestea, Philip a fost dat de gol de către colegele sale, care au dezvăluit că este vorba despre Andreea Curiman.

Concurentul din casa Puterea dragostei le-a spus atunci fetelor că a venit pentru două fete, dar că nu vrea să spună despre cine este vorba, până când nu le cunoaște.

„Denisa, Deea și Roxana", a fost Top 3 din casa fetelor realizat de Philip, chiar în această ordine, însă, se pare că Philip are o iubită chiar în afara casei.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, pe patul de spital: „Nu știu cât de grav...”

Citeste si: Jador, declaraţii ŞOCANTE despre relaţia cu Georgiana! A demonstrat că tânăra NU este iubita lui!

Citeste si: Livian, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Bianca ”Trezește în mine…” VIDEO EXCLUSIV din casa Puterea Dragostei

Potrivit cancan.ro, Philip a fost dat de gol de către apropiații lui. Acesta s-ar iubi cu Iasmina Halas, fosta soție a lui Cristian Daminuță.

Iasmina Halas
Iasmina Halas

Cei doi ar fi de câteva săptămâni împreună, iar Philip i-ar fi oferit mai multe cadouri de lux iubitei sale, pentru care ar fi dezvoltat o pasiune nebună. Iasmina s-a fotografiat la începutul lunii decembrie cu o mulțime de trandafiri pe care i-a primit cadou. Mândră de cadoul primit, Iasmina a ales o ținută sexy și s-a lăsat fotografiată cu cadoul.

Iasmina Halas
Iasmina Halas

 

Philip a recunoscut povestea cu Iasmina

Pe pagina sa de socializare, Philip a recunoscut idila:

„Anul acesta începem anul așa cum ne-am dorit amândoi. Power of love(Puterea dragostei), a scris Philip, iar Iasmina a completat: „Așa cum ar fi trebuit să înceapă de mult”, semn că senimentele sunt reciproce.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca de la Puterea dragostei, pe patul de spital: „Nu știu cât de grav...”

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Jador, declaraţii ŞOCANTE despre relaţia cu Georgiana! A demonstrat că tânăra NU este iubita lui!

Livian, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Bianca ”Trezește în mine…” VIDEO EXCLUSIV din casa Puterea Dragostei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri