„De mila mea am plâns.” Theo Rose, despre ultimele săptămâni de sarcină

„De mila mea am plâns.” Theo Rose, despre ultimele săptămâni de sarcină
„De mila mea am plâns.” Theo Rose, despre ultimele săptămâni de sarcină

Theo Rose este deja în a șasea lună de sarcină, iar în trei luni va putea să își strângă bebelușul în brațe pentru prima dată. Cu toate că este în culmea fericirii, pentru că va deveni mamă, artista are câteva probleme care o pun în dificultate.

Recent, vedeta le-a povestit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că se confruntă cu stările normale ale unei sarcini și stadiul în care se află este destul de avansat. Oboseala nu îi dă pace și din acest motiv nu se poate concentra la multe dintre activitățile la care ia parte.

Citește și: ”Îmi venea să dau cu ele de pământ.” Theo Rose, experiență neplăcută în timpul ultimului concert. Artista a povestit totul în mediul online

Theo Rose, copleșită de problemele cu care se confruntă din cauza sarcinii

Theo Rose și Anghel Damian sunt împreună de aproape un an. Cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare, în care vedeta joacă, iar de atunci au fost de nedespărțit.

Spre surpriza tuturor, la puțin timp după ce au anunțat că sunt împreuna, aceștia au dat vestea cea mare, și anume, că vor fi părinți.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Artista nu și-a dorit să dea înapoi, atunci când venea vorba despre cariera, iar din acest motiv și-a continuat toate proiectele în care era implicată.

Recent, Theo Rose i-a anunțat pe cei care o urmăresc și o apreciază că nu a putut să doarmă, deoarece fătul a ținut-o trează toată noaptea.

Ce mesaj a transmis Theo Rose pe rețelele de socializare

Theo Rose a mers la filmările serialului în care joacă, iar la un moment dat a izbucnit în lacrimi. Pe rețelele de socializare artista a scris că a plâns de mila ei, deoarece era foarte obosită.

„Am o viață...Azi noapte n-am închis un ochi, copilul meu nu știu ce a avut.

Poate să înceapă o serie de crize direct din burtă, întrebare pentru „parentologi”. Voiam să vă povestesc, la opt am venit pe platoul de filmare, am filmat o secvență care nu avea în scenariu așa mult plâns, dar de oboseală și de rău ce îmi era am plâns cu o poftă, de mila mea am plâns. Păcat că o să vedeți secvențele astea abia în sezonul 3, mie îmi trebuiau două sezoane doar de probă.
Nu e nici cu actoria asta cum mi-am imaginat eu”, a spus Theo Rose pe rețelele de socializare.

Citește și: „Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul.” Theo Rose, despre nunta cu actualul său iubit, Anghel Damian



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Nu mi se par ceva extraordinar.” Anghel Damian, declarații despre nunta cu Theo Rose

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies