„Nu mi se par ceva extraordinar.” Anghel Damian, declarații despre nunta cu Theo Rose

„Nu mi se par ceva extraordinar.” Anghel Damian, declarații despre nunta cu Theo Rose
„Nu mi se par ceva extraordinar.” Anghel Damian, declarații despre nunta cu Theo Rose

Cu toate că Anghel Damian și Theo Rose nu formează un cuplu de foarte mult timp, lucrurile între ei s-au întâmplat foarte rapid, iar în scurt timp, cei doi își vor putea vedea pentru prima dată fiul abia născut.

În cadrul unui podcast, regizorul de film a vorbit despre relația lor și despre părerea lui despre nuntă. Cei doi au o relație din vara anului trecut, după ce amândoi au terminat câte o relație lungă.

Citește și: „Mă gândesc la viața mea și la bărbatul meu.” Theo Rose, despre relația cu Anghel Damian

Anghel Damian, declarații despre nunta cu Theo Rose

Cei doi au sentimente puternice unul pentru celălalt, iar la puțin timp după ce au dezvăluit public că formează un cuplu, a venit anunțul cum că este însărcinată.

Numele băiețelului a fost deja ales de aceștia, și anume, Sasha și de abia așteaptă ca micuțul să facă cunoștință cu această lume. Cu toate că familia lor se va extinde cu încă o persoană în plus, amorezii nu sunt hotărâți să treacă la următorul pas.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Conform spuselor lui Anghel Damian, nunta nu este un eveniment important și consideră că în general nu te distrezi atât de tare la nunți.

„Mie nu mi se par nunțile ceva extraordinar. În general nu te distrezi la nunți”, a spus Anghel Damian, în cadrul podcast-ului susținut de Codin Maticiuc.

Ce a spus Theo Rose despre nuntă

În cadrul unei emisiuni TV, artista a menționat că nu ar face niciun fel de petrecere, dacă ar fi cazul să se căsătorească, ci doar la biserică. Ea nu a vorbit cu Anghel Damian despre acest subiect foarte serios, dar și-ar dori ca atunci când se naște micuțul, să fie pe numele tatălui său.

„În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Nu am vorbit serios cu el despre asta. În principiu m-am gândit și la cununia civilă, să fie totul gata, când apare copilul să fie pe numele lui”, a dezvăluit Theo Rose, în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cântăreața simte anumite presiuni din partea familiei, în ceea ce privește nunta, dar ea consideră că între ea și partenerul său lucrurile s-au întâmplat prea repede și nu își dorește să îl sperie.

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-au văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie… Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede.

E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente”, a mai spus Theo Rose.

Citește și: „Problemele noastre nu mai sunt probleme.” Theo Rose, sfâșiată de durere. Ce a spus artista



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Ea le dă viață.” Ce a declarat Anghel Damian despre Lia Bugnar, la câteva luni după separare

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies