De Halloween, Anamaria Ferentz isi costumeaza catelul! Pentru ea nu a gasit inca costumul perfect!


De cand traieste in America, Anamaria Ferentz se costumeaza de Halloween.

 

Si daca pana acum a petrecut celebra sarbatoare timp de trei ani la rand la New York, anul acesta va “experimenta” Halloween-ul la Los Angeles. Si va avea un partener de nadejde, pe catelul ei, Supai. Atat cantareata cat si patrupedul ei au optat anul acesta de Halloween pentru costume “ army style”!
“Trei ani la rand am petrecut Halloween-ul la New York.  Imi place aceasta sarbatoare sau eveniment, nu prin ceea ce reprezinta de fapt ci prin felul in care se costumeaza si se distreaza oamenii aici, in America. A trecut demult de la o sarbatoare pagana la ceva spectaculos si doar demn de distractia copiilor dar si a adultilor. Paradele costumelor sunt superbe iar zambetul copiilor cutreierand stradutele si adunand dulciuri iti lumineaza si tie sufletul. Eu inca mai sunt un copil in suflet...si comportament uneori. Asa ca ma bucur de fiecare sarbatoare si intotdeauna gasesc cate un copil cu care sa ma duc la " trick or treat" . Daca anul trecut am fost din echipa SWAT pentru Halloween si am fost la 3 petreceri dintre care una de copii, anul acesta trebuie sa ma asortez cu Supai, catelul meu, si sa mergem cu copiii la adunat dulciuri dar si la marea parade. Amandoi vom opta anul acesta pentru costume army style! Am eu ce am cu uniformele....poate ar fi trebuit sa ma duc la vreo scoala de politie sau armata!”, spune Ferentz.

Si daca pana acum a petrecut celebra sarbatoare timp de trei ani la rand la New York, anul acesta va “experimenta” Halloween-ul la Los Angeles. Si va avea un partener de nadejde, pe catelul ei, Supai. Atat cantareata cat si patrupedul ei au optat anul acesta de Halloween pentru costume “ army style”!

Trei ani la rand am petrecut Halloween-ul la New York.  Imi place aceasta sarbatoare sau eveniment, nu prin ceea ce reprezinta de fapt ci prin felul in care se costumeaza si se distreaza oamenii aici, in America. A trecut demult de la o sarbatoare pagana la ceva spectaculos si doar demn de distractia copiilor dar si a adultilor. Paradele costumelor sunt superbe iar zambetul copiilor cutreierand stradutele si adunand dulciuri iti lumineaza si tie sufletul. Eu inca mai sunt un copil in suflet...si comportament uneori. Asa ca ma bucur de fiecare sarbatoare si intotdeauna gasesc cate un copil cu care sa ma duc la " trick or treat" . Daca anul trecut am fost din echipa SWAT pentru Halloween si am fost la 3 petreceri dintre care una de copii, anul acesta trebuie sa ma asortez cu Supai, catelul meu, si sa mergem cu copiii la adunat dulciuri dar si la marea parade. Amandoi vom opta anul acesta pentru costume army style! Am eu ce am cu uniformele....poate ar fi trebuit sa ma duc la vreo scoala de politie sau armata!”, spune Ferentz.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Cât de multă cafea putem bea zilnic? Nutriționistul Gianluca Mech ne spune când ne poate afecta sănătatea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri