De cine a fost trădat Marcel Pavel în perioada pandemiei, cât timp artistul se afla internat în spital. „Am fost într-o situație foarte, foarte gravă.”

De cine a fost trădat Marcel Pavel în perioada pandemiei, cât timp artistul se afla internat în spital. „Am fost într-o situație foarte, foarte gravă.”
De cine a fost trădat Marcel Pavel în perioada pandemiei, cât timp artistul se afla internat în spital. „Am fost într-o situație foarte, foarte gravă.”

Marcel Pavel a povestit despre perioada în care a stat internat în spital, în perioada pandemiei.

Marcel Pavel, îndrăgitul și iubitul artist din țară, a povestit, în cadrul podcastului Lumea Banilor, despre multe aspecte din viața sa personală și profesională, lăsând publicului să fie cunoscut dincolo de scenă. Un eveniment nefericit pe care l-a povestit artistul a fost în momentul în care a trecut prin virusul SARS-Cov-2 care putea să îi fie fatal, iar situația în care s-a aflat atunci și-o amintește în detaliu.

Artistul a mai menționat că în acea perioada a fost trădat de către un prieten din presă, de unde au început diferite discuții despre starea lui de sănătate, deși acesta se afla în stare gravă la spital, ba chiar a avut și câteva vase de sânge sparte la plămâni.

„Atunci când a fost nebunia aia cu pandemia, toată lumea o luase razna. Eu am fost și internat atunci două săptămâni, am fost primul artist „botezat” într-un spital foarte cunoscut și bineînțeles că viața mea fost în pericol, dar lumea m-a hulit din cauza unor așa-ziși oameni din

presă, foarte cunoscuți, de altfel, trădători, chiar și de neam. Le-am spus: „uite, frate, sunt probleme”. Ori din cauza oxigenului prea mare, mi s-au spart niște vase de sânge superficiale la plămâni. Am fost într-o situație foarte, foarte gravă. În prima zi am luat totul în glumă. „Scap repede, e o gripă.”, a povestit Marcel Pavel.

Ce a declarat Marcel Pavel imediat după ce s-a aflat că este bolnav

Citește și: Marcel Pavel, despre cum trebuie să se comporte o femeie adevărată. Artistul a nominalizat câteva femei frumoase din showbizul românesc: „Sunt o grămadă de doamne superbe.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Marcel Pavel
Marcel Pavel[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Marcel Pavel, dezvăluiri despre viața de familie! Artistul, cuvinte emoționante despre soția sa: „Pe soția mea o consider stâlpul familiei. Ea are toate responsabilitățile.”

Artistul s-a supărat încă de atunci, deoarece au ieșit discuții că și-ar fi anunțat boala pentru o anumită sumă de bani. Marcel Pavel a făcut declarații chiar din spital, în momentul infectării cu virusului, iar astăzi își aduce aminte de clipele grele prin care a trecut și de oamenii care l-au dezamăgit. 

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

“Atunci a fost cumplit, la un pas de moarte. Am avut o liniște foarte-foarte mare. Poate că acest lucru mi l-a inspirat și personalul spitalului. Am rămas cu tensiune și eu nu sunt hipertensiv. Poate vă gândiți, dragilor, că eu am o familie, am copii. Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, în special pentru bani. Nu am nevoie. Și chiar dacă aveam. nu o făceam.

Mai gândiți-vă și la respectul pe care trebuie să-l aveți față de o persoană. Înlocuiți veninul acesta cu miere- că e mai bine. Dacă vom înlocui veninul acesta cu miere, vom face o țară superbă, nu ne va egala nimeni, dar răutatea să știți că ne face să ne pierdem mințile", a spus Marcel Pavel, în urmă cu câțiva ani.

Marcel Pavel
Marcel Pavel[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Marcel Pavel, dezvăluiri despre viața de familie! Artistul, cuvinte emoționante despre soția sa: „Pe soția mea o consider stâlpul familiei. Ea are toate responsabilitățile.”

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies