De ce trebuie să ținem cont atunci când facem prăjituri? Chef Ștefan Popescu, sfaturi utile în bucătărie: „La patiserie și cofetărie, dacă nu cântărești, ești kaput.”

De ce trebuie să ținem cont atunci când facem prăjituri? Chef Ștefan Popescu, sfaturi utile în bucătărie: „La patiserie și cofetărie, dacă nu cântărești, ești kaput.”
De ce trebuie să ținem cont atunci când facem prăjituri? Chef Ștefan Popescu, sfaturi utile în bucătărie: „La patiserie și cofetărie, dacă nu cântărești, ești kaput.”

Află din rândurile următoare ce sfaturi a oferit chef Ștefan Popescu pentru pregătirea prăjiturilor.

Una dintre cele mai grele sarcini pe care gospodinele le au în bucătărie este aceea de a găti preparate dulci. Prăjiturile, torturile și cremele sunt extrem de delicioase, însă nu mereu ne ies așa cum trebuie. Pentru a avea parte de rezultatul dorit, trebuie să ținem cont de mai multe aspecte importante, care duc în cele din urmă la reușita rețetei.

Chef Ștefan Popescu a vorbit despre aceste aspecte pe pagina sa de TikTok, acolo unde a oferit sfaturi utile de care să ținem cont pentru a avea parte de rezultatul

dorit în bucătărie.

Când vorbim de patiserie sau cofetărie lucrurile sunt puțin diferite deoarece trebuie să ținem cont de câteva aspecte importante ca prăjiturile noastre să iasă exact așa cum ne dorim .”, a scris chef Ștefan Popescu pe pagina sa de TikTok.

Citește și: Chef Ștefan Popescu, trucuri utile pentru a găti carnea corect! Cum prepară cunoscutul bucătar carnea, astfel încât să aibă o aromă delicioasă: „Tamponează carnea înainte să o pui pe grătar.”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

De ce trebuie să ținem cont atunci când facem prăjituri? Chef Ștefan Popescu, sfaturi utile în bucătărie
Chef Ștefan Popescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Chef Alexandru Sautner dezvăluie greșelile pe care oamenii le fac înainte să pregătească friptura de miel. „Carnea trebuie să fie marinată cu 12 ore înainte.”

De ce trebuie să ținem cont atunci când facem prăjituri?

De ce trebuie să ținem cont atunci când facem prăjituri? Chef Ștefan Popescu, sfaturi utile în bucătărie
De ce trebuie să ținem cont atunci când facem prăjituri?[Sursa foto: freepik]

Chef Ștefan Popescu este foarte activ în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi, oferindu-le sfaturi utile în bucătărie.

De data aceasta, cunoscutul bucătar a vorbit despre procesul de preparare al prăjiturilor. Potrivit spuselor sale, trebuie să ținem cont de temperatura cuptorului și a ingredientelor. Un alt aspect foarte important în procesul de preparare al prăjiturilor constă în cântărirea minuțioasă a ingredientelor.

În primul rând, trebuie să ținem cont de cuptor, iar în al doilea rând, să preîncălzim cuptorul înainte de a coace orice.

Ingredientele trebuie scoase la temperatura camerei și neapărat să cântărim ingredientele. La patiserie și cofetărie, dacă nu cântărești, ești kaput. Un alt lucru important este termometrul, pentru că trebuie să verificăm întotdeauna ciocolata, la ce temperatură ajunge, tot trebuie verificat .”, a explicat chef Ștefan Popescu pe pagina sa de TikTok.

 

@chefstefanpopescu Când vorbim de patiserie sau cofetărie lucrurile sunt putin diferite deoarece trebuie să ținem cont de câteva aspecte importante ca prăjiturile noastre să iasă exact așa cum ne dorim 🧁⬆️ #retete #tipsandtricks #prajitura #cofetarie #patiserie #bucatarie ♬ Pure Summer Pop Full- Wolfgang Wöhrle



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Negresă în straturi cu glazură de ciocolată. Numai bună pentru iubitorii de ciocolată!

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri


Cookies