De ce te părăsește, chiar dacă ține la tine, în funcție de zodia lui?


Apar și momente de genul acesta. Aveai sentimentul că totul e perfect, că relația voastră se aprofundează din ce în ce mai mult. Îl simți că este atras de tine și totuși, dintr-o dată bate în retragere. Nu înțelegi de ce, nu înțelegi cu ce ai greșit. Este posibil să nu fi greșit nimic, ci doar să fiți incompatibili conform zodiilor. Este posibil să îi oferi lui ceva ce este perfect normal într-o relație, dar el să respingă urmare a zodiei din care face parte. Un motiv serios pe care nu îl poate ignora.


In articol:

De ce te părăsește, chiar dacă ține la tine, în funcție de zodiacul său! Apar și momente de genul acesta.

Aveai sentimentul că totul e perfect, că relația voastră se aprofundează din ce în ce mai mult. Îl simți că este atras de tine și totuși, dintr-o dată bate în retragere. Nu înțelegi de ce, nu înțelegi cu ce ai greșit. Este posibil să nu fi greșit nimic, ci doar să fiți incompatibili conform zodiilor. Este posibil să îi oferi lui ceva ce este perfect normal într-o relație, dar el să respingă urmare a zodiei din care face parte.
Un motiv serios pe care nu îl poate ignora.

De ce te părăsește, chiar dacă ține la tine, în funcție de zodiacul său!
De ce te părăsește, chiar dacă ține la tine, în funcție de zodiacul său!

Berbec

Bărbatul Berbec nu suportă mișcările rapide. Nu suportă nici presiunea așezată deasupra capului să se așeze la casa lui. Dacă insiști prea mult, va bate în retragere.

Taur

Bărbatul din zodia Taur nu suportă să fie ignorat, să i se dea semnale confuze din partea partenerei sale de viață și nici să nu știe cum se simte partenera sa.

Lipsa comuncării îl face să se retragă.

Gemeni

Bărbatul din zodia Gemeni detestă să fie bombardat cu mesaje și să fie luat la întrebări de unde se duce și ce face. Are foarte mulți prieteni și nu este dispus să renunțe la ei pentru tine. Ori găsești o cale de mijloc, ori te va părăsi.

Rac

Ți s-ar părea surprinzător, dar bărbatul din zodia Rac nu suportă să fie asaltat de cadouri și nici să fie în centrul atenției.

Va considera aceste acțiuni ca fiind superficiale și va gândi despre tine că nu ești suficient de profundă.

Leu

Bărbatul din zodia Leu urăște să fie luat la întrebări sau să fie presat să se deschidă în fata ta. Dacă nu îl lași să vină natural, te va părăsi.

Citeste si: Horoscop zilnic marți, 24 noiembrie 2020! Nativii zodiei Berbec traversează momente grele în viața de cuplu!

Fecioara

Bărbatul din zodia Fecioara are deja viața lui, bine stabilită. Nu îi face placere să își schimbe planurile pentru cineva. Ori te mulezi pe viața lui, ori te va părăsi.

Balanță

Bărbatul din zodia Balanță uraște să facă toată treaba, cât și să se simtă neglijat și ignorat. Dacă nu îi oferi echilibrul de care are nevoie, te va părăsi.

Scorpion

Bărbatul din zodia Scorpion este o fire extrem de pasională. Dacă nu îi oferi suficientă iubire, te va părăsi.

Săgetător

Bărbatul din zodia Săgetător urăște să se simtă respins. Dacă la fiecare ceartă îl ameninți că îl părăsești, o va face el înaintea ta.

Capricorn

Bărbatul din zodia Capricorn nu este genul care să își petreacă tot timpul cu tine. Dacă ai această pretenție de la el, se va simți sufocat și se va retrage.

Vărsător

Bărbatul din zodia Vărsător nu suportă să fie dădăcit ori tratat precum un copil. Dacă începi să îi spui lui ce are voie și ce nu are voie să facă, se va retrage.

Pești

Pentru bărbatul din zodia Pești emoțiile sunt foarte importante. Dacă îl privezi, se va închide față de tine.    


Abonează-te pe

Citește și:

Ce nu ar face vreodată pentru tine, în funcție de zodia în care e născut!

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

TIBI CLENCI: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

CLAUDIA PUICAN: Cine este și cu ce se ocupă, iubita lui Armin Nicoară

ARMIN NICOARĂ: Cine este cu ce se ocupă și ce vârstă celebrul saxofonist. Biografie: copilărie, carieră, boală, cine este iubita lui

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: 25 Idei de provocări nebune pentru petreceri și ieșirile cu gașca

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri