De ce să alegem o casă realizată din containere?


De ce să alegem o casă realizată din containere?

Prețurile destul de ridicate ale construcțiilor standard pe structură din beton cu zidărie  sau cele realizate pe structură din lemn sau metal, le fac uneori destul de inaccesibile și impovărătoare, dacă ne gândim la creditele pe care trebuie să le contractam pentru a le achiziționa. În aceste condiții o alternativă la modă și demnă de luat în seama este cea de a realiza o locuință din containere. Având în vedere faptul că acest tip de construcții necesită o fundație mult mai mică și au nevoie de o autorizație de construcție temporară, ele pot fi o variantă ideală pentru a beneficia rapid și cu costuri minime, de

un spațiu confortabil în care să locuim.

Dar pentru a fi siguri că aceste construcții au parte de o structură de rezistență, de o îmbinare impecabilă, de instalații electrice și sanitare de cea mai bună calitate, trebuie să apelăm la o firmă specializată și cu experiență, așa cum este Cabine Containere Doar apelând la profesioniști avem garanția că putem beneficia de cele mai bune case din containere.

Casele prefabricate bazate pe structura din oțel ușor, realizate de această companie, oferă fiabilitate, rapiditate in execuție, siguranța și funcționalitate, toate la prețuri extrem de mici.

Resistența oțelului zincat este mult superioară materialelor conventionale, acesta oferind un grad mare de protecție împotriva cutremurelor, umezelii și incediilor.

Acest tip de construcție este realizat din materiale care au o serie de avantaje printre care amintim:

au costuri de achiziție destul de mici sunt ecologice și reciclabile sunt ușor de confecționat sunt ușor de transportat pot fi asamblate ușor au o greutate mult mai mică decât cea a materialelor de construcție convențonale pot fi personalizate divers.

Datorită design-ului mai puțin estetic sunt multe persoane care nu consideră acest tip de construcție unul reușit. Insă, dacă este să luam în calcul toate beneficiile pe care le aduc, faptul că oferă maximum de confort și siguranță, dar mai ales costurilor extrem de mici de achiziție, ne putem gândi serios la aceată variantă măcar pentru relizarea unei case de vacanță sau a unei vile la țară. Pentru cei care preferă un design modernist și linii arhitecturale geometrice, un astfel de proiect poate fi unul extrem de potrivit.

Casele din containere sau construcțiile modulare din containere cu destinație de locuință sunt containere modulare realizate la comandă, având posibilitatea de a se uni cu alte containere și de a forma grupuri din containere, gata echipate pentru a se locui în ele.

Containerul de locuit, realizat din unul sau din mai multe containere, poate oferi avantajul unei locuite de calitate, în care vă puteți bucura de tot confortul unei case clasice. Investiția într-o astfel de locuință container este mult mai mică decât cea   într-o locuință clasică. Dimensiunile pot fi variate și sunt ușor de personalizat.

De asemenea, e xistă și posibilitatea extinderii ulterioare, adăugând noi module. Este valabilă și posibilitatea împărțirii unui container în module de duplex, cu intrări separate și living, plus instalații sanitare separate.

Un spațiu de container de locuit poate fi compartimentat în funcție de destinația încăperilor, în living, dormitor, bucătărie, grup sanitar, conform solicitării beneficiarului. Un avantaj al containerelor de locuit este versatilitatea compartimentărilor pentru spațiul de living și de  dormitor, prin posibilitățile de dispunere a spațiilor utilitare, a pereților interiori, a ușilor și ferestrelor.

Acest tip de construcție a fost calculat să asigure maximum de confort atât iarna, cât și vara, are o structura robustă, asamblată prin sudură, asigurând astfel rezistentă în timp, putând fi mutat și relocat ușor sau ori de câte ori este nevoie, fără a dăuna cu ceva structurii de rezistență.

În materie de instalații electrice și de telefonie, încăperile sunt dotate cu canale pentru cabluri, prize cu împământare și circuite separate, linii de ieșire pentru iluminat, cabluri și instalație de telefonie, lămpi de iluminat și siguranțe automate pentru fiecare circuit în parte. Opțiunile de construcție pentru containere de locuit cu bucătărie și grup sanitar dispun de posibilități de personalizare cu instalații sanitare complete, respectiv chiuvete ceramice, robineți pentru apă rece și caldă, cabină de duș, closet și accesorii  etc.

De ce să alegem Cabine Containere pentru a realiza un proiect de casă din containere?

Cabine Containere este o companie dedicată, cu experiență de peste 17 ani  în domeniul producerii, furnizării și realizării de construcții din containere. Societatea vine în sprijinul clienților cu cele mai bune produse, tehnologii, soluții și servicii. Din gama de produse comercializate amintim: cabine, containere, cabine și containere de fibrociment.

Construcțiile furnizate de companie îmbină structuri modulare fabricate prin sistemul de carcase de oțel, panouri tip sandwich, o serie de placaje de interior, exterior și podele din fibrociment cu diferite proprietăți, materiale ecologice, alături de alte materiale prefabricate care garantează un transport ușor și multă mobilitate.

Casele din containere sunt o soluție flexibilă, iefină și economică de locuit, putand fi ajustate și personalizate simplu, după dorința fiecărui beneficiar. Pentru a afla mai multe detalii și pentru a discuta despre avantajele și beneficiile acestui tip de case, accesați site-ul case-containere.ro sau contactați un reprezentant comercial al acestei companii.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Gal Gadot va deveni mămică pentru a treia oară!

Dezvăluiri ȘOCANTE despre Andreea Marin! Riscă să fie CONCEDIATĂ de TVR

COVID-19 Cehia: Carantină parțială de luni, 1 martie

Simona Hapciuc de la Survivor 2021 și fiul ei au probleme de sănătate: "Din păcate..."

Hilaria și Alec Baldwin au devenit din nou părinți!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adela Popescu, probleme cu sarcina? Ce a declarat vedeta?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri