De ce s-au despărțit Livian și Andreea Pirui! Fostul iubit al Biancăi a recunoscut după un an

Andreea Pirui și Livian
Andreea Pirui și Livian s-au despărțit

De ce s-au despărțit Livian și Andreea Pirui. A ieșit totul la iveală, la un an distanță, iar Livian a recunoscut ce s-a întâmplat, de fapt.

Livian a fost în vizită la bunica unui prieten și au vorbit despre relația sa cu Bianca.

Telespectatoare fidelă, bunica și-a spus părerea despre Bianca, dar și despre relațiile pe care acesta le-a avut.

„Bianca mi-a fost dragă. M-am uitat și atunci când a luat premiul. Prima dată erai cu Pirui, după ai lăsat-o pe Pirui și ai luat-o pe Bianca. Apoi ai lăsat-o pe Ella și ai fost și cu Ramona, și cu aia ai stat.

De ce a plâns când ai zic că pleci acasă? Ea a zis că vii la Cluj. Cu asta de ce se sfădeau așa? Ligi cu Berna? Bianca nu este din partea noastră.

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei și bunica[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Vești incredibile la Puterea Dragostei! Daiana este însărcinată?! „Strălucește într-un anume fel...”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Eu am fost împins de circumstanțe. Pe lângă că eram atras de Bianca, Pirui nu era cuminte. Cred că o iau și ne mutăm la mijloc, la Sibiu”, a dezvăluit Livian în vlogul său. Între timp, Livian și Bianca s-au certat, apoi s-au împăcat, iar ulterior s-au despărţit.

Livian, întrebat despre Teodora, fosta lui iubită

La un moment dat bunica l-a întrebat pe Livian când vine în vizită cu Teodora.

Aceasta a spus că ar fi pregătit o masă specială pentru cei doi, după ce prietenul lui Livian a spus că ar fi mâncat o tocană de pui. Simpatica bunică le-a pregătit și clătite.

„Păi asta aș fi făcut... dacă veneai cu Teodora. Când vii?”, a spus bătrâna, iar Livian a reușit să evite un răspuns clar.

Zilele trecute, au apărut mai multe imagini pe grupurile de susținere cu Livian și cu fosta sa iubită, Teodora, de la munte.

Ulterior, s-a aflat că imaginile sunt de anul trecut, dinainte ca Livian să plece în Turcia și să aibă o relație cu Bianca.

 

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Andreea Pirui, despre relația cu Livian: „Nu a funcționat”

Andreea Pirui a vorbit la începutul anului despre relația cu Livian și de ce s-a ajuns la despărțire. De altfel, tatăl lui Livian, Nelson Mondialu, a fost împotriva relației, iar fosta concurentă a reacționat.

Citeste si: Scandal fără precedent la Puterea Dragostei! Cele mai controversate concurente au sărit la bătaie! „A înjurat-o și...”

  „ Ce a fost cu el a trecut, a fost acum câteva luni, și NU, noi nu am avut o relație foarte strânsă. Cu Livian a fost o atracție, ne-am plăcut, dar nu a fost să fie, nu a funcționat, pentru că el s-a îndrăgostit de Bianca și gata. Ei sunt și apropiați de vârstă și mă gândesc că Dumnezeu le face pe toate cu un scop”,  a comentat blonda, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Vești incredibile la Puterea Dragostei! Daiana este însărcinată?! „Strălucește într-un anume fel...”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Ligi de la Puterea dragostei, despre sarcina Andreei Pirui: „Ne-am răcit”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies