De ce s-au certat, de fapt, Adelina Damian și Zanni la Survivor România?!

adelina damian declaratii dupa eliminare
Adelina Damian a fost eliminată de la Survivor România 2021

Zanni și Adelina Damian s-au certat la Survivor România, deși toți credeau că sunt buni prieteni. Ce spune fosta concurentă după eliminarea din competiție?

Conflictul dintre Zanni și Adelina Damian de la Survivor România 2021 i-a luat pe toți concurenții prin surprindere, dat fiind faptul că cei doi erau foarte apropiați în Republica Dominicană. Ce spune fosta Războinică după eliminarea din competiție?

De ce s-au certat, de fapt, Adelina Damian și Zanni la Survivor România?!

Zanni și Adelina Damian au devenit extrem de apropiați cu doar câteva zile înainte de eliminarea Războinicei din competiție. Cu toate acestea, în consiliul de eliminare, Faimosul a făcut câteva acuzații la adresa prietenei sale și i-a uimit pe ceilalți concurenți de la Survivor România 2021.

"Pentru că ești de câteva zile aici, nu ai cum să pornești un show. E "game over"cu tine...", i-a spus Zanni prietenei sale.

Citeste si: //Cine este frumoasa Adelina Damian// Noua concurentă de la Survivor România

echipa razboinicilor
Adelina Damian și Zanni au pornit un conflict la Survivor România 2021[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Deși a părăsit competiția din Republica Dominicană, Adelina Damian nu regretă și spune că și-ar fi dorit ca băieții din echipa Războinicilor să fi sărit mai mult în apărarea

fetelor pe toată durata show-ului.

"Nu este nicio rivalitate între fete și băieți. Sunt convinsă că dacă nu s-ar fi introdus acea regulă de trei în cadrul emisiunii, fetele ar fi zburat de mult.

Citeste si: Culiță Sterp și Daniela Iliescu, noi detalii despre băieţelul lor: „Este un bebe mare, dar...”

Așa cum a spus și Andreea, nu prea poți să compari fetele cu băieții din punct de vedere sportiv.

Și tendința în general, și în sezonul trecut și acum, a fost ca fetele să fie scoase primele din competiție. Nu a fost vorba de o rivalitate. Am simtit să fiu alături de Maria. Ea este un copil foarte bun, ușor impulsiv, dar am simțit nevoia să îi fiu ca o soră mai mare, care să o învețe de bine.

zanni si adelina cearta survivor romania 2021
Adelina Damian și Zanni s-au apropiat extrem de mult la Survivor România 2021[Sursa foto: wowbiz.ro]

Au fost multe momente în care băieții de la noi din echipă nu au simțit să dea o replică Faimoșilor sau să zică ceva în apărarea noastră și au fost momente când eu și

Maria le-am luat lor apărarea.

Mi se pare ciudat că noi ca fete ne luptam cu Faimoșii să ne suținem colegii, să nu îi lăsăm pe Faimoși să zică ceva rău de ei, iar invers nu prea a fost așa", a mărturisit Adelina Damian.Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Daniela Iliescu a atras toate privirile la o terasă! Viitoarea mămică este însărcinată în luna a opta

4 zodii care își găsesc MAREA DRAGOSTE până la finalul lunii iunie 2024. Pasiunea își face loc în viața lor, vor avea o vară de neuitat

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Andreea Lodbă își caracterizează colegii de la Survivor România! Ce spune despre personalitatea Elenei Marin, o "fecioară" născută pe 1 septembrie

Roberta, decizie radicală în privința lui Sebastian! „Nu cred că e ceea ce merit și vreau să pun punct aici!” Aflați cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 18 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies