De ce pur și simplu nu ești atrasă de el? 5 motive interesante

De ce pur și simplu nu ești atrasă de el? 5 motive interesante

De ce pur și simplu nu ești atrasă de el

Află din rândurile de mai jos 5 motive pentru care nu te mai simți atrasă de partenerul tău de viață!

Este un lucru foarte comun ca partenerii de viață să își piardă interesul, deși sunt tot ce și-au dorit vreodată de la o persoană. Află din rândurile de mai jos câteva motive interesante pentru care îți poți pierde atracția față de el!

5 motive pentru care nu te mai simți atrasă de el

Nu sunteți făcuți unul pentru celălalt

De ce pur și simplu nu ești atrasă de el[Sursa foto: freepik]

Deși poate fi greu de acceptat, uneori unele lucruri pur și simplu nu funcționează. Poate că ai simțit la început că are tot ceea ce ți-ai fi putut dori de la un bărbat, însă este posibil să fi fost influențată în luarea alegerilor. De multe ori, oamenii se lasă ghidați fie că își dau seama sau nu de părerea părinților, societății sau prietenilor.

Spre exemplu, unii părinți își îndeamnă copiii să își găsească pe cineva stabil din punct de vedere emoțional, dintr-o familie bună, bine din punct de vedere financiar și pe cineva care dorește sau nu vrea să aibă copii. Pe de alta parte, poate că unii prieteni sau societatea sunt de părere că trebuie să aibă un anumit nivel de frumusețe. Astfel, existând acești factori, unele femeie trebuie să se gândească și să analizeze lucrurile pe care le doresc cu adevărat de la un partener, pentru ca relația să nu fie un eșec și, totodată, să nu își piardă după

un timp atracția față de el.

Citește și: 10 afirmații prin care îți poți exprima sentimentele. Frazele care înseamnă mai mult decât “Te iubesc”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Nu ești pregătită

De ce pur și simplu nu ești atrasă de el[Sursa foto: freepik]

De asemenea, un alt motiv pentru care nu te mai simți atrasă de partener este faptul că nu ești pregătită de o astfel de relație.

Îți poți da seama că relația începe să scârțâie în momentul în care îți dorești ceva, însă simți că persoana de lângă tine te va trage înapoi. Dacă nu împărțiți aceleași valori și nu aveți lucruri în comun, este dificil să țineți viu focul iubirii față de acesta, deoarece chiar și o persoană perfectă te poate reține în urmarea visurilor. Astfel, ar fi bine să analizezi toate datele problemei dacă simți că ești într-o relație cu cineva care nu îți îndeplinească nevoile sau care nu vede un viitor cu compromisuri alături de tine.

Nu există chimie

De ce pur și simplu nu ești atrasă de el[Sursa foto: freepik]

Mai mult decât atât, este posibil ca unele femei să nu se mai simtă atrase de partener din cauza lipsei de chimie. În acest fel, în cuplu va exista o lipsă de conexiune, un lucru esențial pentru o relație echilibrată. Cu toate astea, acest lucru poate fi remediat dacă faceți compromisuri sau faceți împreună activități emoționale sau fizice.

Citește și: Cum să stăpânești autodezvăluirea în relații pentru o conexiune și o înțelegere mai profundă

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au pus fanii pe jar! „Fetiță sau băiat?”. Detaliul care i-a dat de gol- kanald.ro

Citește și: A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht- stirilekanald.ro

Nu îndeplinește un criteriu important pentru tine

De ce pur și simplu nu ești atrasă de el[Sursa foto: freepik]

Atunci când întâlnești o persoană nouă și ești entuziasmată de ea, tinzi să nu îi vezi defectele sau lucrurile care îi lipsesc. Ulterior, apare etapa de deziluzie a relației, unde unul sau ambii parteneri încep să simtă că se află într-o relație unilaterală, tânjind după alte lucruri. Cu alte cuvinte, este posibil ca partenerul de viață să nu îndeplinească anumite criterii, astfel că se poate instala lipsa de interes.

Ești îndrăgostită de altcineva

De ce pur și simplu nu ești atrasă de el[Sursa foto: freepik]

Un alt motiv pentru care nu te mai simți atrasă de el este că ai început să dezvolți sentimente pentru altcineva. Așadar, dacă ai întâlnit pe cineva perfect pentru tine din toate punctele de vedere, dar pur și simplu nu ești interesat de el, s-ar putea ca în mintea ta să fie o altă persoană, cineva care are acel ceva anume care te face să te simți extraordinar.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Cuplurile perfecte: 9 cele mai bune perechi zodiacale pentru căsătorie

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Teo, Dan Negru, Denise Rifai și Ilinca Vandici, premianți în cadrul petrecerii aniversare Viva! 2024

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies