De ce nu s-a ținut Gabriela Cristea de fasting-ul intermitent și care este alimentul care a făcut-o să trișeze? „Ce credeți că fac eu acum care ar putea să încalce regula?”

De ce nu s-a ținut Gabriela Cristea de fasting-ul intermitent și care este alimentul care a făcut-o să trișeze? „Ce credeți că fac eu acum care ar putea să încalce regula?”
De ce nu s-a ținut Gabriela Cristea de fasting-ul intermitent și care este alimentul care a făcut-o să trișeze? „Ce credeți că fac eu acum care ar putea să încalce regula?”

Gabriela Cristea a vorbit despre ce nu s-a putut abține în fasting-ul intermitent.

Gabriela Cristea a făcut, zilele trecute, un anunț pentru toți urmăritorii săi, și anume că vrea să se apuce de post intermitent, dar nu pentru a slăbi, ci pentru a-și regenera organismul, deoarece în ultima perioadă s-a confruntat și cu momente de boală, iar ea ar vrea să își schimbe stilul de viață. Zis și făcut. Gabriela Cristea s-a apucat de fasting intermitent, iar pentru asta ales și orele între care poate să mănânce, adică 13-17, însă ceva se pare că a făcut o să se abată de la regulă.

Prezentatoarea TV a postat un videoclip pe rețele de socializare în care arăta ce anume a făcut-o să se abată de la intermitent fasting.  “Știți că am început să țin intermitent fasting. Ce ar putea să o oprească un intermitent fasting? Aveți dreptul la o încercare. Ce credeți că fac eu acum care ar putea să încalce regula? Știți că mesele sunt între 13-17, dar o să fac o porcărie.
Sunt sigură că niciunul dintre voi nu ar putea să se țină la ceea ce fac eu acum aici.”,
a spus Gabriela Cristea.

Cum a trișat Gabriela Cristea în timpul postului intermitent

Citește și: Ce schimbare de look și-a făcut Tavi Clonda și care a fost reacția soției sale, Gabriela Cristea? „Sunt frumușel?”

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea, despre capitolul kilogramelor din viața ei. Ce le transmite celor care îi spune că trebuie să slăbească: “Atât trebuie în lumea asta.”

Astfel, ceea ce a urmat, cu siguranță a stârnit poftele tuturor urmăritorilor, mai ales celor care s-au apucat de postul intermitent odată cu ea. Gabriela Cristea tocmai a primit căpșuni de la un domn de la care cumpără an de an, iar prezentatoarea TV a zis că se poate abține de la orice, însă atunci când vine vorba de căpșuni, cedează foarte ușor.

Aceasta a spălat un bol întreg de cireșe, caise și căpșuni, pe care a început să le mănânce alături de fiicele sale.  “Am cireșe, caise și căpșuni. Am eu o sursă, un domn care îmi aduce căpșuni, are o seră specială, iar eu la orice pot să mă abțin, la orice dar acum nu se poate, așa că o să fac excepție și am spălat un bol foarte mare cu fructe  și merg să le dau și fetelor.
Voi ați fi putut rezista? Ați rezistat, cele care v-ați apucat odată cu mine? Dar să nu vă luați după mine, iar dacă voi nu ați trișat până acum, să nu trișați! Nu vreți să știți cum sunt căpșunile astea, nu am mâncat niciodată căpșuni mai bune decât la omul acesta. Are o el un soi pe care îl pune, îl așează, le zăpăcește, nu le-a dat cu substanțe.”,
a
mai spus Gabriela Cristea.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

 

 Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Gabriela Cristea vorbește despre felul în care arată și despre schimbările din viața ei! “Trebuie să accept că vremea a trecut și peste mine.”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Han, în fața unei sițuații tulburătoare

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies