De ce nu s-a ținut Gabriela Cristea de fasting-ul intermitent și care este alimentul care a făcut-o să trișeze? „Ce credeți că fac eu acum care ar putea să încalce regula?”

De ce nu s-a ținut Gabriela Cristea de fasting-ul intermitent și care este alimentul care a făcut-o să trișeze? „Ce credeți că fac eu acum care ar putea să încalce regula?”
De ce nu s-a ținut Gabriela Cristea de fasting-ul intermitent și care este alimentul care a făcut-o să trișeze? „Ce credeți că fac eu acum care ar putea să încalce regula?”

Gabriela Cristea a vorbit despre ce nu s-a putut abține în fasting-ul intermitent.

Gabriela Cristea a făcut, zilele trecute, un anunț pentru toți urmăritorii săi, și anume că vrea să se apuce de post intermitent, dar nu pentru a slăbi, ci pentru a-și regenera organismul, deoarece în ultima perioadă s-a confruntat și cu momente de boală, iar ea ar vrea să își schimbe stilul de viață. Zis și făcut. Gabriela Cristea s-a apucat de fasting intermitent, iar pentru asta ales și orele între care poate să mănânce, adică 13-17, însă ceva se pare că a făcut o să se abată de la regulă.

Prezentatoarea TV a postat un videoclip pe rețele de socializare în care arăta ce anume a făcut-o să se abată de la intermitent fasting.  “Știți că am început să țin intermitent fasting. Ce ar putea să o oprească un intermitent fasting? Aveți dreptul la o încercare. Ce credeți că fac eu acum care ar putea să încalce regula? Știți că mesele sunt între 13-17, dar o să fac o porcărie.
Sunt sigură că niciunul dintre voi nu ar putea să se țină la ceea ce fac eu acum aici.”,
a spus Gabriela Cristea.

Cum a trișat Gabriela Cristea în timpul postului intermitent

Citește și: Ce schimbare de look și-a făcut Tavi Clonda și care a fost reacția soției sale, Gabriela Cristea? „Sunt frumușel?”

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea, despre capitolul kilogramelor din viața ei. Ce le transmite celor care îi spune că trebuie să slăbească: “Atât trebuie în lumea asta.”

Astfel, ceea ce a urmat, cu siguranță a stârnit poftele tuturor urmăritorilor, mai ales celor care s-au apucat de postul intermitent odată cu ea. Gabriela Cristea tocmai a primit căpșuni de la un domn de la care cumpără an de an, iar prezentatoarea TV a zis că se poate abține de la orice, însă atunci când vine vorba de căpșuni, cedează foarte ușor.

Aceasta a spălat un bol întreg de cireșe, caise și căpșuni, pe care a început să le mănânce alături de fiicele sale.  “Am cireșe, caise și căpșuni. Am eu o sursă, un domn care îmi aduce căpșuni, are o seră specială, iar eu la orice pot să mă abțin, la orice dar acum nu se poate, așa că o să fac excepție și am spălat un bol foarte mare cu fructe  și merg să le dau și fetelor.
Voi ați fi putut rezista? Ați rezistat, cele care v-ați apucat odată cu mine? Dar să nu vă luați după mine, iar dacă voi nu ați trișat până acum, să nu trișați! Nu vreți să știți cum sunt căpșunile astea, nu am mâncat niciodată căpșuni mai bune decât la omul acesta. Are o el un soi pe care îl pune, îl așează, le zăpăcește, nu le-a dat cu substanțe.”,
a
mai spus Gabriela Cristea.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Gabriela Cristea vorbește despre felul în care arată și despre schimbările din viața ei! “Trebuie să accept că vremea a trecut și peste mine.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Cum a fost pentru Adriana Simionescu prima zi după ce s-a întors de la maternitate? „Mi-am dat seama că într-adevăr există depresia postpartum.”

Povestea incredibilă a copiilor care merg cu roaba la școală: „Plâng și mă gândesc cum să fac să fie mai ok”. Tatăl micuților face declarații sfâșietoare

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies