De ce nu s-a căsătorit Catinca Roman niciodată: „Am crescut cu un tată vitreg într-o familie unde lucrurile au luat-o razna la un moment dat.”

De ce nu s-a căsătorit Catinca Roman niciodată: „Am crescut cu un tată vitreg într-o familie unde lucrurile au luat-o razna la un moment dat.”
De ce nu s-a căsătorit Catinca Roman niciodată: „Am crescut cu un tată vitreg într-o familie unde lucrurile au luat-o razna la un moment dat.”

Sora Oanei Roman a dezvăluit de ce nu a ajuns niciodată să se căsătorească.

Catinca Roman, în vârstă de 56 de ani, a avut de-a lungul vieții numeroase realizări, bucurându-se de succes din punct de vedere profesional. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de viața personală, vedeta nu a fost căsătorită niciodată. A avut mai multe relații, iar din cea pe care a trăit-o alături de Petre Dumitrescu a rezultat o fiică, Calina. Cei doi au fost împreună timp de doi ani, dar ulterior s-au despărțit, Calina rămânând în grija mamei.

În cadrul unui interviu acordat recent, Catinca Roman a vorbit despre decizia sa de a nu se căsători niciodată.

Citește și: Catinca Roman, dezvăluiri neașteptate despre relația pe care a avut-o cu Petre Roman! Vedeta a spus de abia acum tot adevărul despre tatăl său vitreg: „A fost rece. Lipsa de empatie, de răceală.”

De ce nu s-a căsătorit Catinca Roman niciodată
Catinca Roman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Catinca Roman s-a confruntat cu depresia după ce tatăl său, Iosif Zilahy, a părăsit această lume: „Am avut o perioadă îngrozitoare. Căderea a fost dramatică.”

Catinca Roman, despre traumele din copilărie care au afectat-o în viața de adult

De ce nu s-a căsătorit Catinca Roman niciodată
Catinca Roman[Sursa foto: Facebook]

Potrivit spuselor sale, de vină pentru decizia sa de a nu se căsători ar fi fost traumele pe care le-a trăit în copilărie.

Astfel, faptul că părinții săi s-au despărțit când ea avea doar 8 luni, iar apoi a fost nevoită să crească alături de Petre Roman, acest lucru a afectat-o în viața personală, luând în cele din urmă decizia de a nu se căsători din cauza fricii de abandon.

Am stat foarte mult și m-am gândit la chestia asta. Încă nu sunt 100% lămurită.

Poate o să reușesc până la urmă cu terapeuta mea să mă gândesc de ce nu am făcut pasul ăsta. Cred că vine tot dintr-o traumă, o frică interioară, o frică de abandon. Mama cu tatăl meu biologic s-au despărțit când eu aveam 8 luni, după care am crescut cu un tată vitreg într-o familie unde lucrurile au luat-o razna la un moment dat. Mă refer aici la schimbarea din 89.
Nici înainte nu a fost minunat. Atunci, probabil că asta și-a lăsat o amprentă asupra mea. Pe de altă parte, nu cred nici că hârtia aia îți conferă vreo siguranță, dar pur și simplu cred că este un trigger de-al meu
.”, a declarat Catinca Roman pentru Playtech.



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Mirela Vaida, adevărul despre cele 3 sarcini pierdute! Care au fost factorii ce au dus la acest eveniment: „Stăteam foarte mult iarna, în frig. Stăteai pe scară.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies