Mirela Vaida, adevărul despre cele 3 sarcini pierdute! Care au fost factorii ce au dus la acest eveniment: „Stăteam foarte mult iarna, în frig. Stăteai pe scară.”

Mirela Vaida, adevărul despre cele 3 sarcini pierdute! Care au fost factorii ce au dus la acest eveniment: „Stăteam foarte mult iarna, în frig. Stăteai pe scară.”
Mirela Vaida, adevărul despre cele 3 sarcini pierdute! Care au fost factorii ce au dus la acest eveniment: „Stăteam foarte mult iarna, în frig. Stăteai pe scară.”

Prezentatoarea TV a trecut prin clipe extrem de grele.

Mirela Vaida este fericita mămică a trei copii, însă puțini știu că înainte să aducă pe lume primul copil, vedeta a trecut prin clipe extrem de grele.

Invitată în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, prezentatoarea TV a povestit despre cele trei sarcini pe care le-a pierdut și motivul care a dus la aceste întâmplări nefericite din viața sa.

Mirela Vaida, despre afecțiunea care a făcut-o să piardă 3 sarcini

Citește și: Mirela Vaida, confesiuni în lacrimi, după ce fiul ei, Vladimir, a ajuns pe masa de operație. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat micuțul fără să știe. „A fost cumplit să ne vedem copilul așa.”

Mirela Vaida, adevărul despre cele 3 sarcini pierdute! Care au fost factorii ce au dus la acest eveniment
Mirela Vaida[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Ne certăm și nu ascund asta. Avem o relație deschisă în care vreau să-mi fie prieteni.” Mirela Vaida a explicat de ce alege să se certe cu soțul în fața celor mici

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Vedeta a fost diagnosticată cu fibroame uterine, care i-au afectat capacitatea de a duce sarcina la bun sfârșit.

„Ce s-a întâmplat atunci cu sarcinile? Eu cred că avusesem atunci și niște probleme, pentru că am avut nevoie de niște intervenții la parascopică, niște fibroame uterine. Plus că, eu neavând mașină pe vremea aceea și mergeam cu troleul și stăteam foarte mult iarna, în frig, până venea.

Stăteai pe scară. Stăteam foarte mult în frig și așteptam să ajung la facultate în acel frig și cred că toate, cu răceli, cu tot ce s-a întâmplat, m-au ajuns în acel punct. Care a fost foarte greu(...)

La mine lucrurile au fost așa. Prima sarcină am pierdut-o la Sinaia în timp ce cântam. Cred că era o sală de 300 de oameni. Eu eram într-o rochiță mulată și am simțit o hemoragie puternică.

Am plecat. Nu știu cum am ajuns în lift, în cameră. Dar atunci mi-am dat seama, uitându-mă, era ca un copil. Un cheag, ceva îngrozitor. M-am speriat atât de tare.

A doua oară s-a întâmplat pe scena Teatrului de Revistă. Totuși, vestea bună este că medicii mi-au zis că ceea ce nu era sănătos pentru corp, s-a eliminat. Corpul este o barieră care triază ce e bine și ce nu(...)

Mi-a zis doctorița că ea nu a citit decât în cărți. Era un sac gestațional fără embrion în el. Mi-a zis că eu mă voi umfla, voi arăta ca o gravidă, dar nu am copil. Asta se întâmplă o dată la un milion de cazuri. Asta era a treia oară, după ce pierdusem două. Mai întâi o iei razna. Plângi, urli, țipi, nu te mai ridici din pat, slăbești, nu mănânci, nu mai vrei nimic.
Te simți vinovată față de soțul tău, față de familia ta. Te simți vinovată că nu poți să-i dai ceea ce și-ar dori. Spui că tu nu ești bună de nimic. O iei de la capăt, n-ai ce să faci. La 33 de ani, a venit primul copil, la 34 al doilea, s-a desfundat conducta, și la 37 a venit și al treilea.” 
, a povestit Mirela Vaida.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Mirela Vaida, despre educația severă pe care a primit-o de la părinții săi

Mirela Vaida, adevărul despre cele 3 sarcini pierdute! Care au fost factorii ce au dus la acest eveniment
Mirela Vaida[Sursa foto: Instagram]

Acum că este mamă, prezentatoarea TV se asigură ca celor trei copii ai săi să nu le lipsească nimic, oferindu-le multă dragoste și afecțiune. Cu toate acestea, atunci când era mică, dar și ulterior, Mirela Vaida nu s-a bucurat de afecțiunea și susținerea părinților.

Nu ne-au drăgălit, nu ne-au pupat. Nici acum nu e cu mi-e dor de tine și te pup. Nu. Poate pe nepoți. Pe nepoți, da, dar pe noi nu. Dacă mă plângeam la mama, dar să știi că mi-a făcut bine temperamentul ăsta, mama zicea: „Așa, și? Ce să-ți spun! Dar mamaia ta, care a crescut 7 copii și bărbatul i-a murit în război și ne-a crescut singură pe toți?” Gata, bine mamă, bine. Nu mai puteam plânge. Te ducea în istorie. Atunci te opreai și nu mai aveai voie să te plângi. Mi-a prins bine pentru că dacă mă plângeam și deveneam prea sensibilă, nu rezistam .”, a mai povestit vedeta.  



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cristi Brancu trage un semnal de alarmă cu privire la bullyingul în școli: „Cum crezi că se poate duce de dimineață la școală un copil care primește bullying ori în fiecare zi, ori o dată la două zile?”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies