De ce nu ai încă un iubit în funcție de zodie


De ce nu ai încă un iubit în funcție de zodie

Dacă ești încă singură, ar trebui să citești care pot fi motivele în funcție de zodii, în rândurile de mai jos.

·        Fecioară

  Faptul că te pui mereu pe primul loc, poate ajunge să fie supărător pentru cei din jur, de aceea nu reușești probabil să-ți găsești perechea. Tinzi să fii puțin cam prea egoistă iar lumea observă și nu îți acordă bile albe pentru purtarea ta. Persoana noastră este cea mai importantă într-adevăr dar încearcă să oferi tot atâta atenție și persoanelor care te înconjoară, ca să nu mai fii singură mereu!

·        Balanță

  Încetează să te vezi ca fiind ba prea grasă, ba prea slabă, ba prea vorbăreață, ba prea tăcută! Ești extrem de critică cu tine însăți, fapt ce îi determină și pe cei din jur, să te vadă exact cum te vezi tu: plină de defecte inexistente! Nu ai încredere în tine și suferi pentru că ești singură. Ar trebui să te bucuri mai mult de viață, de prieteni, de ieșiri și să renunți la gândurile nocive care îți fac doar rău Dacă tu te vezi frumoasă, așa

te va vedea și un bărbat!

·        Scorpion

  Treci printr-o perioadă destul de încărcată din punct de vedere profesional, lucru ce îți ocupă și o mare parte din timpul liber. Momentan nu ai timp de întâlniri sau de ieșiri cu prietenii, de aceea nu ai un partener în viața ta. Este doar o fază și încearcă să nu te afunzi prea tare în muncă, prea mult timp și să uiți de celelalte nevoi! Toate sferele trebuie echilibrate, pentru un trai armonios!

·        Săgetător

  Tu nici nu ai, nici nu-ți dorești un iubit în acest moment al vieții tale. Te axezi mai degrabă pe job și pe relațiile cu prietenii și pare că îți este foarte bine așa! Nu duci lipsă de doritori care ar vrea să fiți împreună, însă pentru tine, asta nu este o prioritate acum. Deși nu sunt multe femei care gândesc la fel, sunt și excepții și, de obicei, fac parte din aceeași zodie ca tine.

·        Capricorn

  Tu ești mai de modă veche și îl aștepți doar pe Mister Right. Nu te omori după ieșitul la întâlniri cu oameni pe care abia i-ai cunoscut, de parcă aștepți să-ți bată iubirea la ușă. În același timp, ești destul de afectată de faptul că încă nu ai pe nimeni, chiar dacă, asta se întâmplă mai mult din vina ta! Sfatul nostru este să ieși și să cunoști cât mai mulți oameni. Este imposibil ca cel visat să nu apară de nicăieri!

·        Vărsător

  Este posibil ca tu, deseori, să cauți mai mult partea financiară la un bărbat, decât omul în sine! Nu este un lucru rău să-ți dorești stabilitate din acest punct de vedere dar ai grijă să nu pari de fapt materialistă și interesată numai de bani. Ești încă singură și pare că nici nu înțelegi de ce, pentru că arăți bine și nu ai probleme de socializare. S-ar putea ca motivul de mai sus să fie cel care pune bărbații pe fugă. Gândește-te bine și, dacă aici greșești, încearcă să îndrepți acest aspect al tău!

·        Pești

  S-ar putea să fii puțin prea atașată de părinți și de casa natală. Deși nu mai ești demult copil, îți vine greu să te detașezi de statul cu părinții. Ești învățată cu confortul casei părintești și încă îți place să fii servită ca atunci când erai mică, însă, în același timp ai vrea să nu mai fii singură. Poate a venit totuși momentul să încerci să te descurci cu forțele proprii, să fii mai independentă, mai hotărâtă și așa, ar putea să apară și o persoană  specială în viața ta. Dacă ai deja un job bun, nu ți-a mai rămas decât să te muți singură și să-ți lărgești cercul de prieteni. Este greu, dar nu imposibil!


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul vrajitoarelor care dateaza din 1547! Blestemul ascuns al fiecarei zodii

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum orice bărbat!

Horoscop TAROT săptămâna 18-24 februarie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop MISTIC 2019. Mariana Cojocaru trage un mare semnal de alarmă pentru anul acesta. Aceste zodii sunt în pericol în vara lui 2019

Horoscop MARTIE. Ce pregăteşte luna martie pentru fiecare semn zodiacal

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce se întâmplă cu Jador la Survivor România: „Faimoșilor, în echipa voastră...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri