De ce înșală femeile. Reprezentantele sexului frumos trădează mai mult decât bărbații


Dacă te întrebi de ce ajung femeile și bărbații să înșele, îți oferim o serie de informații care te vor ajuta să înțelegi o situație de infidelitate.


In articol:

În cazul în care încercați să găsiți o

explicație atunci când vă confruntați cu o situație de infidelitate, noi vă sărim în ajutor cu o serie de concluzii despre cauzele care determină anumite persoane să calce strâmb.

Poate aveți în minte ideea preconcepută conform căreia bărbații înșală pentru mai mult sex. Total eronat. După ce veți citi acest articol, veți descoperi că femeile sunt, de fapt, cele care înșală din acest motiv.

Autoarea cărții „ The Secret Life Of The Cheating Wife” a inițiat un studiu pentru noul său volum, „Chasing Masculinity”, descoperind astfel o serie de stereotipuri în ceea ce privește infidelitatea.

„Bărbații din acest studiu s-au bucurat de sex în aventurile lor, dar au apreciat  mai  mult conexiunea emoțională și intimitatea."  De cealaltă parte a baricadei, „ marea majoritate a femeilor a căutat pur și simplu satisfacția sexuală”, a spus ea.

Citeste si: Cinci lucruri pe care le iubești la bărbații din Zodiile de Foc

Bărbații înșală pentru a fi complimentați, femeile înșală din nevoia de sex

Bărbaţii sunt adesea catalogați ca niște creaturi dependente de sex, de aici și celebrele vorbe „toți bărbații înșală" sau „bărbații vor fi mereu bărbați". Femeile afirmă adesea că nu există bărbat care să nu fi călcat strâmb măcar o dată, însă în realitate lucrurile stau cu totul și cu totul altfel.

În urma studiilor, Alicia Walker a constatat că bărbații înșală, de fapt, din nevoia de a fi complimentați, din dorința de a auzi laude de la o persoană nouă în viața lor.

Aceasta a mai ajuns la concluzia că femeile erau, de fapt, în căutare de sex fără implicații.

Bărbații înșală pentru că simt că nu reușesc să-și satisfacă partenera

În urma studiului, s-a constatat că femeile sunt cele care le oferă bărbaților plăcere prin propria satisfacție. Astfel că, bărbații se simt fericiți și împliniți în momentul în care partenera atinge punctul culminant.

Bărbații înșală pentru că au nevoie de confirmări

Bărbații au nevoie constant de confirmări pentru a se simți doriți. În cazul în care au o relație cu o persoană greu de mulțumit, care le aruncă un compliment o dată pe an, bărbatul va căuta aprecieri în altă parte.

De asemenea, dinamica din dormitor joacă un rol important în satisfacerea bărbatului. În cazul în care partenera grăbește actul sexual sau nu atinge punctul culminant în timpul procesului intim, bărbatul se va simți nesigur și va avea senzația că este incapabil.

De ce înșală femeile

Bărbații vibrează atunci când aud comentarii de genul „ soția ta este atât de norocoasă să te aibă” din partea amantelor.

Citeste si: 5 semne că partenerul te înșală! Află adevărul despre relația ta!

De ce înșală femeile

Stima de sine scăzută („speram să-mi îmbunătățesc imaginea")

Vă întrebați de ce ajung să înșele femeile? Lipsa încrederii de sine este răspunsul. Atunci când cuceresc, femeile își confiră puterea de seducție și se simt frumoase. Acestea cred că o noapte de amor extraconjugal le va spori stima de sine. Însă în realitate, se întâmplă exact pe dos.

De ce înșală femeile

Se lasă pradă contextului („eram beată și nu știam ce fac")

Contextul poate determina o femeie să calce strâmb, mai ales dacă sunt și câteva pahare la mijloc. Alcoolul are puterea de a diminua timiditatea și de a le detrmina pe unele femei să uite de partener, din dorința de a evada. Astfel, aceasta ajunge să facă lucruri de care nu ar fi crezut că este capabilă.

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: La ce temperatură se coace cozonacul

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

CITEȘTE: Rețeta de cozonac a lui chef Cătălin Scărlătescu

CITEȘTE: Cine este și ce vârstă RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu

PORTRET: Cine este, cu adevărat, DALIANA RĂDUCAN iubita lui Răzvan Simion

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri