De ce este recomandat sa urinezi la dus


Chiar daca suna ciudat si dezgustator la inceput, dupa ce veti citi motivele pentru care este bine sa urinezi in timp ce faci dus, veti vedea ca ele sunt justificate.

In primul rand, daca urinezi in timpul dusului, esti primul care contribuie la salvarea planetei

Urinatul in dus economiseste pana la 27% din debitul de apa folosit, deoarece nu va fi nevoie de apa pentru spalarea toaletei. Este o constatare facuta chiar de Agentia de Protectia Mediului din SUA.

Dezinfecteaza ranile
Urina proaspata poate ajuta la dezinfecta unor cicatrici. Curata rana, usureaza durerile si relaxeaza tesuturile. Cu toate acestea, in cazul in care rana este grava, ar trebui sa consultati un medic.

Ingrijeste pielea
in cazul in care aveti de-a face cu eruptii cutanate sau eczeme pe piele, urina este un bun tratament pentru acestea. Mai mult decat atat, ureea este un ingredient activ in multe creme si uleiuri pentru ingrijirea pielii. Astfel este echilibrat PH-ul pielii, ajuntand in cazul pielii uscate si sensibile.

Elimina afectiunile fungice
Urina poate trata infectiile fungice de pe picioare. Asa ca, aplicati urina pe piele afectata de ciuperci. Rezultatul te va surprinde si va fi vizibil dupa cateva zile.

Sursa: HealtAdviceTeam.com


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Serialul “Medici: Conducatorii orasului Florenta”, o impresionanta fresca a Italiei secolului al XV-lea, in curand, la Kanal D

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri