De ce are mereu Catalin Cazacu ochiul vanat? Misterul a fost elucidat de Diana Belbita: "Nu putea manca, nu isi simtea obrazul"

De ce are mereu Catalin Cazacu ochiul vanat? Misterul a fost elucidat de Diana Belbita:
De ce are mereu Catalin Cazacu ochiul vanat? Misterul a fost elucidat de Diana Belbita: "Nu putea manca, nu isi simtea obrazul"

Diana Belbita a fost invitata, aseara, in platoul WOWbiz. Frumoasa luptatoare a dezvaluit multe din spatele emisiunii Exalon.

Aseara, Diana Belbita a mai spus cateva detalii din emisiunea Exatlon. Fanii au putut sa afle cam tot ce nu se vede la televizor. Andreea Mantea a avut o curiozitate: "De ce are saracul Catalin mereu ochiul vanat?"

Diana Belbita i-a spus ca s-a accidentat foarte tare in meciul cu Turcia si atunci a fost foarte grav: "Catalin s-a accidentat in meciul cu Turcia, si-a dat cu piciorul in fata.

S-a lovit foarte tare pentru ca o perioada nu isi mai simtea partea aceea de obraz si nici nu putea manca bine. Acum nu stiu de ce este vanat iar. Eu cand am plecat era bine, dar ei se mai lovesc la probe", a spus Diana Belbita la WOWbiz. VEZI IMAGINILE CU EL IN GALERIA FOTO.Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Fanii Exatlon au decis pe cine vor eliminat! S-au mobilizat si au votat in masa

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Cum a reactionat Diana Belbita cand a aflat cine sunt concurentii nominalizati la Exatlon

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies