„De ce ai stat iubita mea cu mine, dacă nu mă iubești?” Costin Craioveanu vorbește despre divorțul de Mihaela Cernea


Costin Craioveanu și Mihaela Cernea au divorțat, după o căsnicie de 18 ani, având în urma acesteia și doi copii.


In articol:

Solista trupei “Class”, Mihaela Cernea, împreună cu pictorul Costin Craioveanu au avut o căsnicie de 18 ani, și doi copii, Leon, în vârsta de 17 ani, și Leia, în vârsta de 14 ani.

Artista a făcut anunțul depunerii actelor de divorț în luna Martie a acestui an, la Judecătoria Sectorului 5 din București. Totodată, Mihaela a simțit nevoia să introducă un ordin de restricție împotriva lui Costin Craioveanu, în luna Ianuarie a acestui an.

Ce spune Costin Craioveanu despre divorțul de Mihaela Cernea

Așadar, se vehiculează faptul că pictorul a aflat de divorț prin acest ordin de interdicție. Lunile trecute, la depunerea actelor de divorț la judecătorie, Costin a făcut mărturisiri controversate pe o rețea de socializare.

El a susținut că în relația pe care a avut-o cu Mihaela Cernea, au existat diferite persoane la mijloc, care au reușit să le distrugă tot ce au clădit în anii ce au trecut.

Citeste si: „Dacă nu riști nu câștigi.” În ce a investit banii Mihaela Cernea, în plin divorț de Costin Craioveanu

Costin Craioveanu vorbește despre divorțul de Mihaela Cernea

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mihaela Cernea și Costin Craioveanu divorțează după 18 ani: „Da, am introdus actele”

„Azi, 29 septembrie 2022… Cea mai frumoasă familie din România s-a destrămat, azi, din cauza unor țărănoi de pe Sălăjean! Asta e viața… tot timpul voi avea grijă de ei”, a spus Costin Craioveanu.

Aceasta nu este prima dată când pictorul alege să își declare nemulțumirile cu privire la divorț prin aceste căi. Cu ceva timp în urma, a mai transmis un mesaj Mihaelei Cernea în mediul online.
„Să iubești un om 21 de ani și… nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15 la sută adevăr? De ce ai stat iubita mea cu mine, dacă nu mă iubești, 21 de ani?”, a mai mărturisit el, într-o altă postare de pe Instagram.

Mihaela Cernea, detalii despre divorț

În luna Martie, când divorțul a devenit cunoscut în presă, s-au auzit zvonuri că unul dintre motivele pentru care cei doi au decis să se separe este violența domestică. Artista a negat cu vehemență aceste presupuneri, spunând că fostul ei soț nu a avut niciodată ieșiri violente în timpul căsniciei lor.

Citeste si: Prima reacție a lui Costin Craioveanu, după ce Mihaela Cernea depus actele de divorț

Costin Craioveanu vorbește despre divorțul de Mihaela Cernea

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce a dezvăluit tatăl Denisei Răducu, la 5 ani de la moartea artistei

,,Nu am fost agresată fizic de Costin. S-a fabulat foarte mult pe marginea subiectului tocmai pentru că eu nu am vrut să discut despre asta și în continuare nu vreau. Mi se pare intim și personal, dar bătăi, nu. Nu suntem genul ăla de oameni. Nu sunt dezamăgită pentru ceea ce mi s-a întâmplat. Cred că viața așa este. Are suișuri și coborâșuri. Nimeni nu are viața perfectă pentru că unele sunt bune, altele rele. Important este cum ești tu și cum te simți înăuntru.”, a declarat Mihaela Cernea.


Abonează-te pe

Citește și:

„Dacă nu riști nu câștigi.” În ce a investit banii Mihaela Cernea, în plin divorț de Costin Craioveanu

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Prima reacție a lui Costin Craioveanu, după ce Mihaela Cernea depus actele de divorț

“Nu cred că vreodată întâlnirea cu acest om îmi va face plăcere.” Întâlnirea dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, într-un cimitir

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Video
Cine este Damian Drăghici. „Băutura pentru mine era un instrument prin care puteam să devin foarte dezinvolt”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri