De ce a răbufnit de fapt acum familia Fănicăi, soția moartă a lui Florin Salam! Ce au de împărțit cu manelistul


La 11 ani de la moartea Fănicăi, fosta soție a lui Florin Salam, familia acesteia răbufnește și face acuzații grave la adresa manelistului


In articol:

Între familia Fanicăi, prima nevastă a lui Florin Salam, care a murit în 12 aprilie 2009, la doar 27 de ani, și manelist părea că sunt relații normale. Mai ales că mama Fănicăi, dar mai ales una dintre surorile ei, i-au crescut pe cei doi copii ai lui Florin Salam pe care aceștia i-a avut cu tânăra moartă în urmă cu mai bine de 11 ani.

Ani la rând, surorile Fănicăi au locuit în casa lui Florin Salam pentru a avea grijă de copii. La moartea Fănicăi, Betty avea doar 9 ani, iar fratele sau mai mic, Dani, doar 6 ani. Așa că, după o perioadă, mai ales că Florin Salam era mai tot timpul plecat de acasă la cântări, sora cea mare a Fănicăi s-a mutat cu nepoții săi.

Citeste si: Cum a fost surprins Florin Salam într-o benzinărie, în timp ce făcea plinul la mașină! Manelistul s-a așezat pe un scaun, și-a pus în față o ladă de bere și...! FOTO

În aceste condiții, totul părea a fi normal în relațiile dintre Florin Salam și rudele Fănicăi. Numai că, între timp copiii au crescut, Betty este deja mamă și se află la casa ei, Dani, care are 17 ani, se pare că va deveni și el tată în curând, iar rudele Fănică au fost încet-încet îndepărtate de manelist. Cu atât mai mult cu cât acesta s-a recăsătorit de câțiva ani cu Roxana Dobre, cu care are și trei copii mici.

Normal, că Florin Salam nu a mai avut nevoie de ajutorul familiei Fănicăi, Roxana Dobre fiind la rândul ei ajutată de mama ei în creșterea copiilor.

Citeste si: Roxana Dobre, tatuaj pentru Florin Salam! Ce și-a desenat pe mâna partenera de viață a ”Regelui Manelelor”

Cumnatul lui Florin Salam, acuzații grave! ”O spărgea cu bătaia pe Fănica”

La 11 ani de la moartea Fănicăi, fostul cumnat al lui Forin Salam spune adevărul despre relația pe care manelistul a avut-o cu soția lui, moartă la doar 27 de ani.

Florin Albu, fostul cumnat al lui Florin Salam, face acuzații grave despre manelist. Acesta îl atacă într-o postare făcută recent și spune că nu a mai trecut pe la mormântul Fănicăi de ani buni.

Citeste si: Fosta soacră a lui Florin Salam îl desființează pe artist: „Când o să înceapă lumea să știe, nimic nu o să mai fie la fel”

„Sunt foarte multe lucruri legate de moartea surorii mele Fănica, pe care lumea nu le știe. Sunt 12 ani de când ea a decedat și am ținut ascunse foarte multe lucruri. Până acum nu a făcut nimeni nimic pentru că s-a dorit să-i protejăm pe copiii surorii mele. Ne-am dorit să fim lângă ei. Acum, ei sunt mari, sunt însurați și dorim ca toată lumea să afle adevărul despre moartea ei. Cum a murit, de ce a murit!

Pomenile s-au făcut la început, când a fost proaspătă situația. La un moment dat, după ceva timp, a început să fie oribil din partea lui Florin. Multă lume nu știe ce fel de om este Florin. Eu am venit la dumneavoastră ca să fac dreptate surorii mele. Ea nu are odihnă până eu nu o să spun adevărul cu tot ce s-a întâmplat. S-a ascuns până acum.(…) Când au trăit împreună cred că era marea lui dragoste, dar acum nu prea cred. De aproximativ 6-7 ani, nu a mers să aprindă o lumânare la cimitir.

Îl rog frumos să nu mai înceapă să cânte – «Unde ești, nevastă…»-. S-a terminat, nevasta nu mai este. A vorbit foarte urât la adresa ei, așa în mormânt cum este. Nu mai spun că nu a adus o lumânare de șapte ani. Și ajunge să păcălească lumea, să cânte la oameni și lumea să-l aplaude pentru cât de mult o iubește pe Fănica.

Nu este adevărat, este un fake. Părerea mea este că Florin Salam este mai tare decât Toma Caragiu. Joacă un rol foarte bine. Vreau să nu o mai pomenească. Eu sunt fratele Ștefaniei și am și dreptul să spun asta. Să își vadă de treburile lui, să uite, să nu mai pomenească”, a declarat Florin Albu, fratele Fănicăi, conform evz.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Ce mesaje te pot lăsa fără bani în cont. Cum acționează hackerii

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

„Muncesc de la 16 ani.” Monica Tatoiu, despre pensia ei

„Știe barza unde stăm!” Cum și-a surprins Flick soția, la începutul săptămânii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri