De ce a murit, de fapt, părintele Arsenie Boca? A fost răstignit într-o pădure din Sinaia?


Iată ce poate nu știai despre moartea Părintelui Arsenie Boca.


In articol:

Rugăciunile Părintelui Arsenie Boca ne ajută întotdeauna atunci când ne simțim fără speranță. Ei bine, există câteva povești despre profetul Ardealului care ne-au ajuns la urechi, dar care este adevărul despre moartea sa?

Arsenie Boca este un fenomen în România

De prin anul 2014, de când Arsenie Boca a început să devină un fenomen, toată lumea a avut de câștigat. Cei care s-au ocupat cu publicitatea făcătorului de minuni au avut de câștigat foloase materiale, iar credincioșii, foloase sufletești. Nimeni n-a plecat însă cu mâna sau sufletul gol.

profetul Arsenie Boca
Arsenie Boca, făcătorul de minuni[Sursa foto: Captură KANAL D]

La Mănăstirea Prislop din apropierea satului Silvașu de Sus, Județul Hunedoara, se adună anual mii de credincioși în speranța că-și vor ușura greutățile sufletului.

Mulți dintre cei care s-au întors de la această mănăstire au relatat că viața li s-a schimbat în bine și că Sfântul Ardealului chiar face minuni.

Fenomenul Arsenie Boca, mediatizat la o scară mult mai largă decât s-ar fi crezut la început, a devenit urmărit chiar și de cei care nu aveau pic de credință.

Cum a murit Arsenie Boca?

Părintele Arsenie Boca a murit la data de 28 noiembrie 1989. Toată viața a fost urmărit de oamenii Securității și a fost arestat de nenumărate ori pe motiv că avea conexiuni cu Mișcarea Legionară.

Unul dintre ucenicii lui Arsenie Boca, Părintele Petru Vamvulescu, menționează în cartea sa "Viața lui Arsenie Boca, fapte inedite" că Sfântul Ardealului n-a fost lăsat în pace nici după moarte.

Deși a fost torturat și iradiat în repetate rânduri, se pare că o minune s-a înfăptuit și atunci, iar Preotul Arsenie și-a revenit din șocurile suferite.

rugăciuni pentru nevoiași
Rugăciunile Părintelui Arsenie Boca îi ajută întotdeauna pe cei la nevoie[Sursa foto: Captură KANAL D]

Din cauza acestui fapt, după moarte, mormântul său a fost răscolit de trei ori, pentru a se vedea dacă făcătorul de minuni este într-adevăr pe lumea cealaltă.

Părintele care i-a fost alături lui Arsenie Boca la moartea sa, susține că se vedeau urme ale martiriului sfântului și asta pentru că a prezis moartea soților Ceaușescu. 

Tot în cartea pe care a scris-o, ucenicul lui Arsenie Boca menționează că mentorul său ar fi fost răstignit pe cruce, într-o pădure din Sinaia.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

SCANDALOS! Soția lui Alex Dima a fost lăsată să MOARĂ!? Cine este medicul acuzat

Biserica pictată de Arsenie Boca, de la 30 km distanţă de Bucureşti. Controversa din jurul lăcaşului de cult de la Drăgănescu

Baba Vanga, previziuni până în anul 2100: „Oamenii vor îmbătrâni în câteva secunde”

Rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea mereu. Face miracole!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Brătescu Geta: cine a fost? Artista glorificată de Google cu un Doodle special.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri